Varereturnering

Varereturnering

Europosters prøver at tilbyde førsteklasses varer og derfor garanterer vi din100% tilfredshed.Hvis du ikke er tilfreds med dit indkøb, af en eller anden grund, kan du sende indkøbet retur i 30 dage og du får en gratis ombytning eller den hele pris tilbage. Leveringsydelsen vil ikke returneres.

Hvis du er ikke tilfreds med varernes tilstand når du får dem, kan du nemt returnere dem på grund af en fotografi. Du skal bare tage et billede af den vare og et billede mere af varens indpakning. Bagefter skriv lige til info@europosters.eu (og vedhæft de to billeder) og fortæl os kort om grunden til varereturnering. Husk lige at inkludere dit bestillingsnummer og at specificere dit ønske (vil du gerne have penge tilbage eller vil du foretrække nye varer).

Hvis du vil returnere varer, sæt dem lige ind i den originale indpakning. Det er nødvendigt at informere os om grunden til returnering og om det svar du ønsker: en ny vare eller pengereturnering.

Hvis du er ikke tilfreds med varer, vil vi gerne give dig din penge tilbage når du sender ubeskadigede varer retur til vores addresse i to uger.

BKS Decor
Nad horou 44
252 07 Štěchovice
Czech Republic


Skriv lige en e-mail til os om grunden til at du ikke er tilfreds med varer, før du sender dem tilbage. 

Afbestilling

Du kan opsige din bestilling i to arbejdsdage siden du har lavet den. For at afbestille, send lige dit ønske og dit bestillingsnummer til info@europosters.euSiden 1999 har Europosters været en af de største plakathandlere på det europæiske marked.

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af varer (plakater, billeder og fotografier) og betjening (indramning, gratis e-postkortlevering)
Vi finder verdens flotteste billeder, malerier og fotografier for jer!


Alle vore produkter er kvalitetsvarer.


© 1999 – 2014 BKS Decor

 

Alle rettigheder forbeholdes

3+1 gratis

Du får hver fjerde plakat du køber hos os gratis!
Bestil fire plakater eller badges, hvad som helst, og betal kun for tre!
Rabat vises automatisk i din indkøbskurv (når du køber fire plakater eller fire badges, prisen af en af dem fratrækkes af sig selv).
Pas lige på: rabat kan ikke bruges til 3D plakater.