We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% på alle plakater, tryk, tapeter Rabatkode: SEPTEMBER20 ×

2018 Film Preview

20. 06. 2018

2018 har allerede etableret sig, som et stort år for film; fuld af fantastiske film, fascinerende efterfølgere og længe ventede adaptioner – fra Black Panther til Deadpool 2. Men der er stadig mange flere på vej. Vores preview på 2018’s kommende blockbusters opsummerer de mest forventede højdepunkter. Så slap af, grib nogle popcorn og vær klar på at bruge alle dine penge i biografen.

Marvel-lous

Marvel skyer aldrig væk fra at forsøge – og lykkes – at overraske os, mens de leverer, hvad vores action hungrende hjerter ønsker. Black Panther, Avengers og Deadpool slog benene væk under os, med sine kraftfulde kampsituationer; men også deres underliggende betydning giver større værdi til historien; derudover ligeså gør deres unikke humor. Og de er ikke færdige endnu!

Ant-Man And The Wasp   – JULY

Vi er heldige nok til at blive beriget med endnu et superhelte kapitel i Marvel universet. Denne film indeholder Rudd Paul, der som en mand delt mellem hans rolle som far og superhelt, med den spændende evne, at krympe i størrelse. Alt imens at han prøver at finde en balance mellem hans private liv og hans alias som Ant-Man, bliver Scott konfronteret med en ny mission. Han må trække i sit kostume og arbejde side om side med the Wasp, noget der fører til afsløring af hemmeligheder fra deres fortid.

Venom   – OCTOBER

Academy Award® nomineret skuespiller Tom Hardy spiller hovedrollen i denne mørke Marvel-comic bog tilpasning til film, som den menneskelige vært for den “indre antihelt” Venom. Du kender måske denne karakter fra Spider-Man filmene eller bøger; et fremmed væsen af flydende form, der overtager en menneskekrop og manipulerer dets sind. Venoms udseende har allerede udløst en hype i Tumblr-samfundet.

Aquaman   – DECEMBER

Jason Momoa, den charmerende hawaiianer med himmelske krøller, bedst kendt for sin rolle som Khal Drogo i Game of Thrones; spiller hovedrollen som Arthur Curry, der opdager, at han er eneste arving for undervands riget Atlantis. Han finder sig fanget mellem sit liv på land, hvor menneskene egoistisk ødelægger havet; og den undervandsverden, hvor Atlanterne ikke længere vil tolerere menneskets arrogance.

Sequels

Mission: Impossible – Fallout   – AUGUST

Tom Cruise er tilbage som Ethan Hunt, som skal stå over for de alvorlige konsekvenser af hans mislykkede mission sammen med IMF-holdet og deres velkendte allierede. Denne film lover, som dens forgængere, en masse action  og betagende øjeblikke, udover selve historien.

The Predator  – SEPTEMBER

De uheldige handlinger af en ung dreng forårsager ankomsten af universets mest dødbringende og hensynsløse jægere. Predatorerne vender tilbage til jorden, stærkere og klogere end nogensinde før, med deres genetiske opgradering de har opnået ved at hjælp af DNA fra andre arter. Menneskehedens skæbne ligger i hænderne på en usandsynlig gruppe af ekssoldater og videnskabs lærere.

De Utrolige 2 – JULY

DETTE ER IKKE EN ØVELSE. VI GENTAGER. DETTE ER IKKE EN ØVELSE.

Efter 14 år (!), kommer denne meget specielle familie tilbage på storskærmen. Elastigirl redder dagen ved at bekæmpe kriminaliteten der forstyrrer samfundets fred. Alt imens Mr. Incredible må stå over for den største udfordring hidtil – at være hjemmegående far.

Halloween  – OCTOBER

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) må forberede sig på hendes endelige kamp mod den maskerede skærer, Michael Meyers, der har efterladt hende traumatiseret og hjemsøgt af hans første drabsorgie. Den ellevte adaption af horror-cult-filmen foregår 40 år efter de første skrækligheder på Allehelgensaften. Får Laurie sin endelige hævn og dermed fred efter 4 årtier?

Fantastic Beasts:  The Crimes of Grindelwald  – NOVEMEBER

Harry Potters prequel-sequel, fortæller os historien om den unge Dumbledore (Jude Law) og Newt Scamandar (Eddie Redmayne) der står sammen for at undgå opfyldelsen af Grindelwalds (Johnny Depp) plan om, at have fuldblods magikere regere over ikke-magiske væsener.

Andre Must-Sees

Bohemian Rhapsody  – OCTOBER

De frygtløse lever for evigt. Denne biografiske film omhandlende rock bandet Queen fortæller om årene fra deres dannelse i 1970 til forsangerens død i 1991. Sanger Mercury, guitarist May, trommeslager Taylor og basguitarist Deacon opnåede stor berømmelse pga. deres musik i 70’erne. Freddies vilde livsstil løber ud af kontrol og hans band må finde en måde hvorpå de kan holde på harmonien i mellem dets medlemmer, i mødet med success og hensynsløshed.

Alita: Battle Angel   – DECEMBER

Denne cyberpunk actionfilm er baseret på Yukito Kishiros berømte manga Battle Angel Alita. Plottet er sat århundreder ud i fremtiden og følger den forladte cyborg Alita, som er reddet af doktor Ido (Christoph Waltz), i the Iron City. Alita har ingen hukommelse om hendes fortid eller om hendes identitet; Dog må hun opfylde hendes formål for at afslutte cyklussen af død og ødelæggelse. Men for at gøre det, må hun kæmpe og dræbe. Ifølge filmskaberne vil denne tilpasning ikke indeholde hvidvaskning af dens karakterer.

.

FILM PLAKATEREuroposters – Dekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top