We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

4 ideer til sort/hvid elegance

04. 03. 2018

Kombinationen sort/hvid vil sandsynligvis overleve alle andre eksisterende trends! Selv farveelskere tyer til denne tendens i hvert fald en gang imellem. Vi tilbyder betagende sort/hvide fototapeter, som du vil elske fra første øjekast. Vidste du, at ved at bruge et geometrisk mønster, kan du gøre værelset mere rummeligt? Hvilket vil passe til din lejlighed? Vi kan hjælpe dig med at vælge.

Den hvide farve er forbundet med renhed og behov for perfektion. Har du et mindre værelse? Vælg hvide farver! Et sort fototapet vil hjælpe dig med at bringe stil til dit hjem.

Vi har udvalgt nogle fototapeter, som du vil elske!

1. Kunstelskere

Har du problemer med at være omgivet af fire vægge og får det dig til at føle dig klaustrofobisk? Så er det tid til at ændre på det! At flytte ud i naturen er måske ikke nogen god ide, især om vinteren…
Brug fototapeter til optisk forstørrelse. Kombinationen af stærke og skarpe elementer passer til unge og progressive mennesker.

2. Tåge over søen

Elskere af mystik vil nyde tapeterne fra den mystiske sø. Lad dig opsluge af den magiske skønhed i vandoverfladen, gå henad molen og mærk det kolde tågede vejr. Giv dit værelse et mystisk udtryk.

3. Broer

Vælg præcis den bro, det passer til din lejlighed.

Er du romantiker og vil du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem? Gå efter en variant med en gammel bro! Dette fototapet er det perfekte match til lyse møbler og hvidt gulv!

Som modsætning passer industribroen i et moderne interiør og fremhæver dit hjems design.

4. Fyrtårn hyllet i skyer

Fyrtårne har i årevis været symboler for sikkerhed og håb. Samtidig er de ofte meget skræmmende og mystiske. Bare husk fyret fra horrorfilmen Circle … Har du en svaghed for fyrtårne? Få et i din egen stue! Tjek disse smukke fototapeter


Som du kan se, behøver du ikke altid male om for at give dit hjem et helt nyt design. Fototapeter er en nem og effektiv måde at gøre det på!

Har du stadig ikke fundet dit match? Gennemgå vores udvalg og vælg blandt vores ny design.

Flere sort/hvide fototapeter

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top