We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: INRAMMEDE PLAKATER prisnedslag 30 % ×

5 fakta om: Marilyn Monroe

14. 08. 2017

Den ikoniske Hollywood-stjerne Marilyn Monroe var et stort mysterium, ikke kun for dem, som hun arbejdede sammen med, men også for hendes nærmeste venner. Det er ikke så stor en overraskelse, når vi ser på hendes berømmelse. Den var så stor, at næsten ingen ville kunne håndtere det, og det var også grunden til, at hun forlod os så tidligt. Hun var smuk, talentfuld og succesfuld og hendes liv var fuld af begivenheder, skandaler, berømte mennesker, kærlighed og skuffelser. Vi har samlet 5 fakta om Marilyn, som du aldrig ville ha troet kunne være sande.

1. Hun blev aldrig nomineret til en Oscar.

Selvom hun var meget succesfuld, har hun aldrig fået denne fornemme pris. Det betyder måske ikke så meget, da hun fik tre Golden Globes ud af  fire nomineringer.

2. Hun havde problemer med at huske sine replikker.

Alle har en svaghed, og den hun havde, var, at hun ofte havde problemer med at huske sine replikker. De fleste fagfolk betragtede dette som et resultat af hendes stress nå hun stod foran kameraet.

3. Hun fik en ret lav løn.

Hvis vi sammenligner Marilyns løn med hendes skuespillerkollegers, opdager vi, at hendes løn var ret lav. For eksempel i filmen “Gentlemen foretrækker blondiner” arbejdede hun sammen med Jane Russel, der fik en ti gange højere løn end Marylin.

James Paterson – Paint Poster, 61 × 91,5 cm

4. Sommetider talte hun om sig selv i tredje person.

Skuespilleren Eli Wallach fortalte om Marilyn, at hun sagde, at hun havde følt sig som “en Marilyn” et stykke tid under deres møde. Også fotograf Sam Shaw var et vidne til det, da hun sagde “Dette ville Marilyn aldrig gøre”.

5. Joe DiMaggio, Marilyns anden ægtemand, sendte blomster til hendes grav tre gange om ugen i tyve lange år.

Joe DiMaggio lovede, at hvis Marilyn døde, ville han sende et dusin roser tre gange om ugen. Han holdt sit ord i så lang tid som tyve år. Det var den sande kærlighed ud over døden!

Se flere af vores Marilyn Monroe produkter

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top