We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

5 ting du ikke vidste om Stranger Things

23. 10. 2019

Stranger Things-serien er et fænomen, der har fanget millioner af fans rundt omkring i verden. Hvem ville ikke kunne genkende den legendariske Eleven og en gruppe gode venner bestående af Mike, Will, Dustin og Lucas. Det handler dog ikke kun kun om børnene – du har de unge voksne Nancy, Jonathan, Steve, og så er der voksne som for eksempel Jim Hopper eller Joyce Byers. I dag har vi udarbejdet 5 interessante fakta fra Stranger Things serien, som du måske ikke kender – dette inkluderer selve serien og backstage-produktionen.

 

 

Lad os starte med noget simpelt, der dog kan overraske mange mennesker. Du ved sandsynligvis, at navnene på skaberne af showet er Matt Duffer og Ross Duffer, på grund af åbningscenerne. Det faktum, at de er brødre, er mere eller mindre indlysende, men mange mennesker har ingen idé om, at disse brødre er tvillinger. Ikke kun det, hele deres liv har været temmelig identisk – de interesserede sig begge for film da de var små, de flyttede begge til Los Angeles for at studere film, og siden da skriver de begge manuskripter og historier sammen. Lidt af et “plot twist” (😊) i slutningen af denne del – deres oprindelige succes skete efter M. Night Shyamalan læste deres manuskript.

Billy Hargrove var et af de overraskende positive aspekter af den seneste sæson. Gymnasie mobberen blev pludselig blev et offer for “The Upside Down“, og han blev en relaterbar og tragisk karakter. En interessant kendsgerning er, hvad der skete under auditionen til denne rolle. Dacre Montgomery, der i øjeblikket portrætterer Billy i serien, var ekstremt vild og halvvejs igennem at læse sit manuskript, tog han „John Lennon“ solbriller på, spillede Duran Duran-musik i baggrunden og til sidst endte han uden t-shirt på. Duffer-brødrene var så imponerede over denne galskab, at de straks gav rollen til Dacre. Du kan forresten stadig finde videoen på internettet… 

Den lidt skøre og uhøflige karakter Murray Bauman, der er portrætteret af Brett Gelman, er en anden fra listen over karakterer, der bliver uddyber mere og mere hver sæson. Hans karakter er bygget op omkring sammensværgelser og små detaljer. Tilsyneladende var skaberne fuldt ud klar over det, for i en scene i tredje sæson kan du tydeligt se hans hjemmetelefonnummer – 618-625-8313 – og du kan faktisk ringe til dette nummer i virkeligheden! Ikke kun det, der er en ganske lang forindspildet besked du kan lytte til, og den er optaget af Gelman selv i stil med hans karakter (vi anbefaler ikke, at du prøver dette fra Europa på grund af telefonregning 😊).

Et af de mest berømte øjeblikke i tredje sæson er den scene, hvor Dustin (Gaten Matarazzo) og hans kæreste Suzie (Gabriella Pizzolo) synger temasangen „Never Ending story“ i et utroligt dramatisk øjeblik. Hvad du sandsynligvis ikke ved, er, at de oprindeligt skulle synge sangen Ents fra Ringenes Herre. Du tænker nok: „Der er sikkert færre mennesker der ville genkende den sang, og det er derfor, de ændrede den.“ Me den egentlige grund er faktisk, at Amazon er i gang med en Lord of the Rings-serie på deres egen streamingtjeneste, og brødrene Duffer var bekymrede om at Netflix ville få problemer for at bruge sangen. 

Til sidst vil vi præsentere jer to beslutninger, der kunne have ændret serien fuldstændigt. Ting går ikke altid som du planlægger, og denne serie er ingen undtagelse. For eksempel skulle Eleven (Millie Bobby Brown) og Steve (Joe Keery) være døde efter den første sæson. Showet skulle oprindeligt kun være en miniserie (nogle siger endda en antologi – det betyder, at de ekstra sæsoner ville handle om noget helt andet), hvor Eleven i slutningen skulle ofre sig selv for at redde verden. På den anden side skulle Steve være det ”værste menneske på planeten”, og planen var, at han skulle få det, han fortjente i slutningen. Nå, lige nu er du sandsynligvis opmærksom på, at begge disse figurer gik andre retninger, og det var ikke en dårlig beslutning. 😊

 

TIL STRANGER THINGS SAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top