We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

5 ting du ikke vidste om Stranger Things

23. 10. 2019

Stranger Things-serien er et fænomen, der har fanget millioner af fans rundt omkring i verden. Hvem ville ikke kunne genkende den legendariske Eleven og en gruppe gode venner bestående af Mike, Will, Dustin og Lucas. Det handler dog ikke kun kun om børnene – du har de unge voksne Nancy, Jonathan, Steve, og så er der voksne som for eksempel Jim Hopper eller Joyce Byers. I dag har vi udarbejdet 5 interessante fakta fra Stranger Things serien, som du måske ikke kender – dette inkluderer selve serien og backstage-produktionen.

 

 

Lad os starte med noget simpelt, der dog kan overraske mange mennesker. Du ved sandsynligvis, at navnene på skaberne af showet er Matt Duffer og Ross Duffer, på grund af åbningscenerne. Det faktum, at de er brødre, er mere eller mindre indlysende, men mange mennesker har ingen idé om, at disse brødre er tvillinger. Ikke kun det, hele deres liv har været temmelig identisk – de interesserede sig begge for film da de var små, de flyttede begge til Los Angeles for at studere film, og siden da skriver de begge manuskripter og historier sammen. Lidt af et “plot twist” (😊) i slutningen af denne del – deres oprindelige succes skete efter M. Night Shyamalan læste deres manuskript.

Billy Hargrove var et af de overraskende positive aspekter af den seneste sæson. Gymnasie mobberen blev pludselig blev et offer for “The Upside Down“, og han blev en relaterbar og tragisk karakter. En interessant kendsgerning er, hvad der skete under auditionen til denne rolle. Dacre Montgomery, der i øjeblikket portrætterer Billy i serien, var ekstremt vild og halvvejs igennem at læse sit manuskript, tog han „John Lennon“ solbriller på, spillede Duran Duran-musik i baggrunden og til sidst endte han uden t-shirt på. Duffer-brødrene var så imponerede over denne galskab, at de straks gav rollen til Dacre. Du kan forresten stadig finde videoen på internettet… 

Den lidt skøre og uhøflige karakter Murray Bauman, der er portrætteret af Brett Gelman, er en anden fra listen over karakterer, der bliver uddyber mere og mere hver sæson. Hans karakter er bygget op omkring sammensværgelser og små detaljer. Tilsyneladende var skaberne fuldt ud klar over det, for i en scene i tredje sæson kan du tydeligt se hans hjemmetelefonnummer – 618-625-8313 – og du kan faktisk ringe til dette nummer i virkeligheden! Ikke kun det, der er en ganske lang forindspildet besked du kan lytte til, og den er optaget af Gelman selv i stil med hans karakter (vi anbefaler ikke, at du prøver dette fra Europa på grund af telefonregning 😊).

Et af de mest berømte øjeblikke i tredje sæson er den scene, hvor Dustin (Gaten Matarazzo) og hans kæreste Suzie (Gabriella Pizzolo) synger temasangen „Never Ending story“ i et utroligt dramatisk øjeblik. Hvad du sandsynligvis ikke ved, er, at de oprindeligt skulle synge sangen Ents fra Ringenes Herre. Du tænker nok: „Der er sikkert færre mennesker der ville genkende den sang, og det er derfor, de ændrede den.“ Me den egentlige grund er faktisk, at Amazon er i gang med en Lord of the Rings-serie på deres egen streamingtjeneste, og brødrene Duffer var bekymrede om at Netflix ville få problemer for at bruge sangen. 

Til sidst vil vi præsentere jer to beslutninger, der kunne have ændret serien fuldstændigt. Ting går ikke altid som du planlægger, og denne serie er ingen undtagelse. For eksempel skulle Eleven (Millie Bobby Brown) og Steve (Joe Keery) være døde efter den første sæson. Showet skulle oprindeligt kun være en miniserie (nogle siger endda en antologi – det betyder, at de ekstra sæsoner ville handle om noget helt andet), hvor Eleven i slutningen skulle ofre sig selv for at redde verden. På den anden side skulle Steve være det ”værste menneske på planeten”, og planen var, at han skulle få det, han fortjente i slutningen. Nå, lige nu er du sandsynligvis opmærksom på, at begge disse figurer gik andre retninger, og det var ikke en dårlig beslutning. 😊

 

TIL STRANGER THINGS SAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top