We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Altid med kortet…

02. 08. 2019

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor rejser er så populære? Sket ikke? Det handler ikke kun om den afslapning, som alle nyder på ferier, men det handler også om et nyt eventyr. Faktisk er vi mennesker ikke skabt til stereotyper, stress eller arbejdstryk. Vi er her for at nyde livet! Du vil helt sikkert fortælle os, at du sjældent møder folk på ferier, som ikke ser frem til nye oplevelser og ikke er glade. Det er dejligt at opdage nye steder, mennesker og kulturer. Derfor har vi udarbejdet en kortsamling for at du altid kan finde vejen hjem 🙂

FULD AF FARVER

Er du en passioneret rejsende og vil du gerne have et interessant billede eller kort på din væg derhjemme? Hvis du har et hvidt interiør, kan du gøre det endnu bedre med farverigt tilbehør. Prøv vores flerfarvede designkort, der ligner at de blev malet af professionelle malere.

 

 

MODERNE OG SIMPLE KORT

Hvis du foretrækker et moderne kortkoncept, er der en løsning for dig. På vores hjemmeside kan du finde enkle sølv og gyldne kort. Plus, der er også forberedt til en lille gadget! Vi har inkluderet andre kort, der kan blive ridset. Hvad mener vi? Du tager en mønt og ridser det sted, du besøgte. Det vises så med en anden farve. God ide til en gave, ikke?

 

TIL “GAME OF THRONES” ELSKERE

For dem, der elsker “The Game of Thrones serien“, har vi flere forskellige kort og plakater for at gøre dig glad i dit hjem.

TIDSREJSER

Nogle gange synes vi, det ville være dejligt at kunne rejse i tiden. Hvordan var livet i det 16., 17. eller 18. århundrede? Fandt folk det bedre? Var de tættere på hinanden? Der er en skam vi ikke har en tidsmaskine, som i filmen “Tilbage til fremtiden”. Nå, vi kan stadig se på et vintage historisk kort, der i det mindste vil skitsere den geografiske fordeling af verden.

 

TIL SAMLING AF KORT

Tags: Inspiration, kort

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top