We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MARVEL prisnedslag -20 % ×

Altid med kortet…

02. 08. 2019

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor rejser er så populære? Sket ikke? Det handler ikke kun om den afslapning, som alle nyder på ferier, men det handler også om et nyt eventyr. Faktisk er vi mennesker ikke skabt til stereotyper, stress eller arbejdstryk. Vi er her for at nyde livet! Du vil helt sikkert fortælle os, at du sjældent møder folk på ferier, som ikke ser frem til nye oplevelser og ikke er glade. Det er dejligt at opdage nye steder, mennesker og kulturer. Derfor har vi udarbejdet en kortsamling for at du altid kan finde vejen hjem 🙂

FULD AF FARVER

Er du en passioneret rejsende og vil du gerne have et interessant billede eller kort på din væg derhjemme? Hvis du har et hvidt interiør, kan du gøre det endnu bedre med farverigt tilbehør. Prøv vores flerfarvede designkort, der ligner at de blev malet af professionelle malere.

 

 

MODERNE OG SIMPLE KORT

Hvis du foretrækker et moderne kortkoncept, er der en løsning for dig. På vores hjemmeside kan du finde enkle sølv og gyldne kort. Plus, der er også forberedt til en lille gadget! Vi har inkluderet andre kort, der kan blive ridset. Hvad mener vi? Du tager en mønt og ridser det sted, du besøgte. Det vises så med en anden farve. God ide til en gave, ikke?

 

TIL “GAME OF THRONES” ELSKERE

For dem, der elsker “The Game of Thrones serien“, har vi flere forskellige kort og plakater for at gøre dig glad i dit hjem.

TIDSREJSER

Nogle gange synes vi, det ville være dejligt at kunne rejse i tiden. Hvordan var livet i det 16., 17. eller 18. århundrede? Fandt folk det bedre? Var de tættere på hinanden? Der er en skam vi ikke har en tidsmaskine, som i filmen “Tilbage til fremtiden”. Nå, vi kan stadig se på et vintage historisk kort, der i det mindste vil skitsere den geografiske fordeling af verden.

 

TIL SAMLING AF KORT

Tags: Inspiration, kort

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top