We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Bliv klar til Halloween!

28. 10. 2019

Du skal forberede dig godt til Halloween – skære græskar ud, købe kunstige spindelvæv og dets beboere (fordi de rigtige allerede er skjult et eller andet sted), skeletter og zombier, og dekorere dit hus, så enhver nabo misunder dig. Medmindre de straks får et hjerteanfald efter at have set dine dekorationer og fejrer denne aften på hospitalet. Det er mere eller mindre sådan alle helgenes aften fungerer i amerikanske film og serier. Men man behøves ikke overdrive, så vi har forberedt denne Halloween guide til dig. Forbered dine græskar og slib dine knive, Halloween inspiration er på vej!

 

Hvis du er tilpas med knive, så prøv at være lidt mere original i år!

 

GRÆSKARLYGTER OG GRUNDEN TIL VI SKÆRER GRÆSKAR UD 

Du ved sikker, at en af Halloween traditionerne er udskæring af græskar, som stearinlys placeres i. Denne lanterne, der engang blev båret af de udklædte børn, skal forestille en irsk mand kaldet Jack, der ifølge legenden en gang var så beruset på Halloween aftenen, at hans sjæl langsomt begyndte at forlade hans krop. Djævelen selv bemærkede det, og besluttede at tage Jack direkte til helvede med sig. Jack ville naturligvis ikke der ned, og selv i hans beruselse formåede han at overvinde Djævelen. Og han gjorde det tre gange i streg! I sidste ende undgik Jack faktisk at komme til helvede, selv efter at han var død. Djævelen havde lovet ham ved deres sidste kontakt, at han aldrig ville tage ham med dertil og bad Jack komme tilbage til det sted, hvor han kom fra. Djævelen gav ham varme kul til at skinne på sin vej. Så Jack skabte en græskarlygte, lagde kullet i den, og siden den tid vandrer han verden rundt og søger efter hans oprindelsessted. Siden da har folk skåret græskar for at oplyse hans vej. Natten mellem 31. oktober og 1. november er magisk, og vores levende verden smelter sammen med de dødes verden. Andre steder siges det, at græskarlygter er beregnet til at repræsentere vores elskede døde, der vender tilbage til os på denne magiske aften.Få dine gæster i Halloween stemning ved indgangen til din lejlighed

 

SÅDAN FÅR DU FEDE HALLOWEEN DEKORATIONER

Udskæring af græskar er en tradition, men hvis du ikke har en have eller balkon hvor du kan placere lanterne, anbefaler vi nogle andre halloween dekorationener. Det er meget muligt, at du i stedet for at få besøg fra kære sjæle, vil blive besøgt af nogle insekter. Og ikke kun på den magiske aften! Lad os også sige det som det er, at arbejde med en skarp kniv og et hårdt græskar er ikke for enhver. (Men når du kommer i gang er reglen – jo større græskar, jo lettere er det at skære det!) Prøv at dekorere denne Halloween lidt ukonventionelt med mere holdbare dekorationer.Udskårne græskar er ikke skræmmende længere. Prøv noget nyt i år!

 

HVORDAN DEKORERER MAN VÆGGENE?

En anden, lidt mere moderne tradition til Halloween er at se gyserfilm. Hvorfor ikke dekorere dit hjem med dem? Hvis du kan lide at skræmme dine venner, anbefaler vi at du får Pennywise, klovnen, til at hjælpe. Dekorer din lejlighed med røde balloner, og hvis du vil have den bedste fest, skal du servere drinks i 3D krus. Hvis Pennywise er for meget for dig, kan Jokeren også skabe den rigtige Halloween atmosfære. Og nu er han virkelig populær! Glem ikke at byde dine gæster velkommen med en super Halloween dørmåtte! Du kan også blive inspireret af tv-serier som The Walking Dead, Penny Dreadful eller videospil. Vi anbefaler bestemt Resident Evil! Hvis du ikke har råd til den skræmmende dekoration, fordi du har små mennesker derhjemme, skal du prøve plakater med Jack fra Nightmare Before Christmas eller den søde Vampirina! 

BYT CHOKOLADE UD MED SMÅ GAVER

Hvis du ikke forventer skarer af børn der beder om slik, kan du prøve at gøre dine børn glade med noget mere holdbart end chokolade i år. Krus, badges eller nøgleringe glæder dem helt sikkert! Hvis du vil plage dem lidt med skolen, skal du give dem notesbøger eller blyanter med Jack!

Bliv inspireret i vores samling af Halloween gaver, og vælg de rigtige til dine kære. Eller til dig selv, vi sladrer ikke! 😊

 

ÅBN HALLOWEENSAMLINGEN, HVIS DU TØR!Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top