We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Del nr. 3: Sådan indretter du et børneværelse eller et værelse til en teenager

24. 08. 2021

Børn er vores glæde og fremtid. Hvis vi ønsker, at de skal blive afbalancerede og veluddannede væsener, skal vi tilpasse deres rige til dem! Det er ikke raketvidenskab at dekorere et børneværelse, da børnene normalt fortæller dig, hvad de kan lide. Men hvis du gerne vil overraske din dreng eller pige med et stort nyt værelse, finder du inspiration her! Vi følger konstant tendenser og ved, hvilke dekorationer der vil gøre dine børn glade. I denne samling finder du plakater fra populære børnefilm, men også smagfulde illustrationer med dyr eller muntre vægmalerier. Kort sagt, alt hvad dit barn ønsker sig!

 • Børneværelset må ikke være kedeligt – tværtimod, det skal underholde og inspirere dit barn til at lege, men også til at lave deres lektier. Vælg deres yndlingsfarver, når du maler. Vær ikke begrænset til pink til piger og blå til drenge! 
 • Desuden vil børn blive glade, hvis de får en chance for at klistre klistermærker med motiver fra deres yndlings eventyrfigurer rundt i rummet.
 • Bor der en lille arkitekt eller en designer hjemme hos dig? Måske hælder dit afkom allerede mod ren skandinavisk stil. Glem dog ikke at stilisere rummet med en smule børneglæde!
 • Virker din dør for almindelig? Dekorer den! Vi tilbyder et stort udvalg af plakater og fototapeter til døre. Dit værelse vil gå fra almindeligt til ekstraordinært med det samme.
 • Er børnene for kreative og maler dine vægge? Få dem til at farve plakater, og de vil ikke føle behovet for at male andre steder.
 • Udnyt vores store udvalg af merchandise lagner og puder. Vi satser på, at du gerne vil falde i søvn lige ved siden af din yndlingsfilmhelt, ikke sandt?

Endelig, når du er færdig med at dekorere drømmeværelset til dit barn, kræver de stadig opmærksomhed og sjov. Få et smil på læben med bamser eller figurer af deres yndlingsfigurer. Desuden vil et puslespil helt sikkert fordrive tiden!

 

Til børneværelset

 

Tips til indretning af et teenagers værelse

Har du et teenage-væsen derhjemme? Vi føler med dig! Og det er derfor, vi har sammensat en samling plakater og vægmalerier til at behage dit dejlige lille monster. Vi forstår deres smag! Hvis du ikke tror, din teenager vil kunne indrette deres eget værelse, kan du blive inspireret lige her. Vi er sikre på, at du for en gangs skyld vil virke cool i deres øjne, og du vil ikke have et hjerteanfald hver gang du kommer ind på deres værelse!

 • Hver teenager forestiller sig udsmykningen af deres værelse forskelligt. Derfor anbefaler vi dig at tale med dem, inden du begynder med udsmykningen! Er dit barn moderne, eller mere gammeldags.
 •  Unge mennesker elsker plakater af berømte mennesker! Du kan måske ikke lide den tatoverede person, men tro os, din teenager vil sive af lykke, hvis du giver dem mulighed for at dekorere deres værelse med plakater af populære bands.
 • Er de en samler? Så er der ikke noget lettere end at begynde at samle vores eksklusive indrammede plakater – vi har et stort udvalg af film- og spilmotiver.
 • Hver teenager har brug for motivation. Dekorer deres værelse med motiverende plakater! Prøv de sjove fra Finlay & Noa!
 • Leder du efter et tilbehør, der ikke kun ser godt ud, men også vil være nyttigt? Få et stilfuldt kort over verden til din teenagers værelse!

 

Til teenagerens værelse

 

Vi håber, at du nu er overbevist om, at det ikke er en vanskelig opgave at dekorere et værelse til børn i alle aldre. Alligevel har vi forberedt mange inspirationer til dig, men glem ikke at involvere børnene i udvælgelsen, det vil trods alt være deres rige. 🙂

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top