We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Den skandinaviske stil

26. 10. 2019

Skandinavisk stil fylder siderne i de mest læse designmagasiner. Denne enkle stil stammer fra 1950’erne i de nordlige lande og er kendetegnet med hvide vægge, træmøbler og vægt på minimalisme og natur. Læs vores artikel for at lære at dekorere i denne stil.

 

 

REN STIL

Hvide vægge, møbler, tæpper… Når det kommer til skandinavisk stil, får du aldrig nok af den hvide farve. Hvid er fundamentet, fordi det kan skabe et rent look og fremkalde et tidløst og enkelt design. Som en bonus kan du tilføje enhver farve til den, f.eks. den, der i øjeblikket er populær, og du behøver derfor ikke spekulere på, om det er en passende farvekombination. 

NATURMATERIALER

Trædekorationer i kombination med hvid bidrager til at skabe harmoni. Du kan bruge fint gråt, falmet træ, men også mørkebrunt, kirsebær eller eg… Det afhænger af personlig præference… Det er vigtigt at føle naturen fra det indre og drage fordel af dets naturlige skønhed. På nogle træoverflader, hvad enten det er på møbler, vægge eller gulve, bruger de også hvid maling, hvilket giver den indvendige stil en mere rustik karakter.

Men glem ikke andre de materialer, der bruges af nordboerne, såsom metal, glas eller sten og marmor, som er vidt brugt i form af dekorationer eller komplementære møbler, såsom konference- og sofaborde eller udstillinger. Derudover behøver du ikke være tøvende med at bruge naturlige tekstiler såsom hør, bomuld, uld eller læder i skandinavisk stil. 

Husk også, at naturen i sig selv er den bedste bærer af inspiration, ideer og innovation. Vi anbefaler den fredelige atmosfære i skoven eller den farlige kraft af ulvens udsigt.

 

 

TIL NATURSAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top