We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MARVEL prisnedslag -20 % ×

Den skandinaviske stil

26. 10. 2019

Skandinavisk stil fylder siderne i de mest læse designmagasiner. Denne enkle stil stammer fra 1950’erne i de nordlige lande og er kendetegnet med hvide vægge, træmøbler og vægt på minimalisme og natur. Læs vores artikel for at lære at dekorere i denne stil.

 

 

REN STIL

Hvide vægge, møbler, tæpper… Når det kommer til skandinavisk stil, får du aldrig nok af den hvide farve. Hvid er fundamentet, fordi det kan skabe et rent look og fremkalde et tidløst og enkelt design. Som en bonus kan du tilføje enhver farve til den, f.eks. den, der i øjeblikket er populær, og du behøver derfor ikke spekulere på, om det er en passende farvekombination. 

NATURMATERIALER

Trædekorationer i kombination med hvid bidrager til at skabe harmoni. Du kan bruge fint gråt, falmet træ, men også mørkebrunt, kirsebær eller eg… Det afhænger af personlig præference… Det er vigtigt at føle naturen fra det indre og drage fordel af dets naturlige skønhed. På nogle træoverflader, hvad enten det er på møbler, vægge eller gulve, bruger de også hvid maling, hvilket giver den indvendige stil en mere rustik karakter.

Men glem ikke andre de materialer, der bruges af nordboerne, såsom metal, glas eller sten og marmor, som er vidt brugt i form af dekorationer eller komplementære møbler, såsom konference- og sofaborde eller udstillinger. Derudover behøver du ikke være tøvende med at bruge naturlige tekstiler såsom hør, bomuld, uld eller læder i skandinavisk stil. 

Husk også, at naturen i sig selv er den bedste bærer af inspiration, ideer og innovation. Vi anbefaler den fredelige atmosfære i skoven eller den farlige kraft af ulvens udsigt.

 

 

TIL NATURSAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top