We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Efterårsdepression – vi kan besejre den!

22. 10. 2017

Det er allerede begyndt …

Om morgenen tar vi på arbejde i mørke, sidder der i otte timer og om aftenen kan vi ikke se vejen hjem igen. Så: “Velkommen efterår!”

Vi nød alle dagene i sommerferien, og nu er den væk. De problemer, som vi så succesfuldt udsatte, vender tilbage nu. Vores almindeligt anvendte sætninger er: “Jeg er så træt.” Eller “Jeg er presset på tid.”

Efteråret er det tidspunkt, hvor vi ikke kan lide at smilende søde børn hopper i pytterne, vores yndlingsfarve er sort og vi hader hele verden. Det eneste, vi ønsker, er at blive hjemme med masser af junkfood og vores favoritserie.

Men alligevel, vær ikke ked af det! Vi har mange gode tips til, hvordan man modarbejder det dårlige humør.

Den rigtige måde at starte din dag med positivt sind er at få lidt morgenkaffe. Det vil give energi og forberede os på en travl dag.

 

I løbet af dagen er vi nødt til at fastholde et positivt verdensbillede.

Der er kun en ting til gøre om aftenen. Vi kan åbne en god flaske vin og nyde en stille aften.

Flere motiverende plakater

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top