We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Efterårsdepression – vi kan besejre den!

22. 10. 2017

Det er allerede begyndt …

Om morgenen tar vi på arbejde i mørke, sidder der i otte timer og om aftenen kan vi ikke se vejen hjem igen. Så: “Velkommen efterår!”

Vi nød alle dagene i sommerferien, og nu er den væk. De problemer, som vi så succesfuldt udsatte, vender tilbage nu. Vores almindeligt anvendte sætninger er: “Jeg er så træt.” Eller “Jeg er presset på tid.”

Efteråret er det tidspunkt, hvor vi ikke kan lide at smilende søde børn hopper i pytterne, vores yndlingsfarve er sort og vi hader hele verden. Det eneste, vi ønsker, er at blive hjemme med masser af junkfood og vores favoritserie.

Men alligevel, vær ikke ked af det! Vi har mange gode tips til, hvordan man modarbejder det dårlige humør.

Den rigtige måde at starte din dag med positivt sind er at få lidt morgenkaffe. Det vil give energi og forberede os på en travl dag.

 

I løbet af dagen er vi nødt til at fastholde et positivt verdensbillede.

Der er kun en ting til gøre om aftenen. Vi kan åbne en god flaske vin og nyde en stille aften.

Flere motiverende plakater

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top