We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Europosters = All posters in one place

20. 04. 2021

Kender du Europosters? Ved du hvad vi tilbyder? Og hvilke nyheder og rabatter kommer til dig? Der er meget at se, så gå ikke glip af det, og læs videre!


Plakater til alle

En af de store nyheder er samarbejdet med Warner Bros-værkstedet, takket være hvilket vi kan udvide vores tilbud af plakater med mange nye motiver – for eksempel dine yndlingshelte DC Comics og Friends, Harry Potter eller Game of Thrones. Du kan også finde disse og andre motiver på tapeter eller krus! Selvfølgelig har vi også filmplakater og -print med Stranger Things, Baby Yoda, Marvel eller Avengers. Dette er vores kærlighed, der aldrig dør! Og det er tydeligt at i også nyder det! Plus, har du hørt om 3 + 1-aftalen? Du får en gratis plakat for hver tre produkter i din kurv!

 


Reproduktioner af berømt kunst

Vi udvider, blandt andet, hver dag udbuddet af malerier og reproduktioner af berømte kunstnere, hvis værker du kan hænge på din væg derhjemme, til en overkommelig pris! Alfons Mucha, Claude Monet, Leonardo da Vinci, Gogh, Kandinsky, Banksy – hos os finder du klassiske og moderne malerier. Lærredstryk er et stort hit, ligesom glasmalerier eller 3D-tapeter, der tilføjer en helt ny dimension til din væg. Eller lad dig forføre af den hotte aftale om malerier med flere dele med 20% rabat.

 


Inspiration og tips til, hvordan du indretter dit hjem

Hvis du ikke vælger fra vores forberedte samlinger, kan du lade dig inspirere af vores tips til, hvordan du indretter efter dine drømme. Du kan vælge kunst og dekorationer til soveværelset, børneværelset, køkkenet eller stuen. Du kan vælge plakater, malerier og anden udsmykning efter hvilken væg i rummet du vil placere dem på. Vi har også udvidet vores sortiment med puder, hynder, sengetøj og gardiner, så du ikke mangler noget, på vejen til at gøre dit hjem mere hyggeligt. Følg os på vores instagram, så går du ikke glip af nogen af vores inspirationer og specielle kampagner.

 


Tips til originale gaver året rundt

Vi rådgiver dig også gerne om tips til originale gaver! Hos os finder du helt sikkert gaver til alle – til mænd, kvinder og børn, til drenge og piger, til mor og far, til fødselsdage og jul – kort sagt, vi er klar til alle lejligheder. Men efter vores mening er den bedste gave at få printet dit eget foto, som vil gøre alle virkelig glade. Du er velkommen til at lave en plakat fra dit foto med det samme – du kan vælge mellem flere størrelser og materialer. Til alle fotos og plakater tilbyder vi også enten tilpasset indramning af høj kvalitet, eller billige færdige rammer på lager. Tykke og tynde rammer af træ og plast er designet til enhver plakat og foto takket være et stort udvalg af størrelser.

 


Hvorfor Europosters?

Så kort sagt, hvis du ikke ved, hvor du nemmest kan købe en plakat til din væg, så finder du helt sikkert alt, hvad du leder efter, på vores e-shop Europosters.dk. Og hvis ikke, så skriv til os! Små, store og XXL plakater, print, fotobaggrunde, plakatrammer, print af dine egne fotos, tøj & tilbehør, krus og alle slags gaver – vi har forberedt dette og meget mere til dig hver dag i mere end 20 år! Ja, det er rigtigt, vi har været på markedet længe nok til at være en af de mest succesrige e-butikker med plakater og merchandise-gaver. Indtil videre har vi det godt, og det er alt sammen takket være jer. Vores kunders tilfredshed er nøglen for os. Vi belønner loyale fans med 10% rabat på næste købe.

#allposters #alltopics #alternative #allmotifs #allgifts #thebest #postershop #ever

 

Gå på udkig

 EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top