We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Fantastisk underholdning fra start til slut – det er den ny film om Thor!

16. 10. 2017

Der er kun små To uger til den officielle premiere på denne fantastiske film!

Det er fire år siden sidste film om Thor: The Dark World blev udgivet. Nu venter vi spændt på udgivelsen af Thor: Ragnarok.

Thor: Ragnarok – Teaser Plakat

Hovedrollen spilles igen af den flotte Chris Hemsworth, og sammen med ham vil vi også se Benedict Cumberbatch, som allerede er kendt som Doctor Strange.

Denne gang vil Thors fjende være hensynsløs Hela og hans tidligere kollega Hulk. De vil mødes i en hård gladiatorkamp. Thor’s magiske våben – hans hammer, vil ikke kunne hjælpe ham denne gang. Han vil blive fængslet på den anden side af universet, hvor han, i kamp imod uret, vil forsøge at komme tilbage til Asgard og stoppe Ragnarok. Ifølge den nordiske mytologi symboliserer Ragnarok jo verdens ende og den endelige kamp mellem godt og ondt.

Thor: Ragnarok – Thor og Hulk Plakat, 61 × 91,5 cm

Lyder det ikke spændende? Det synes vi, og vi er på vej i biografen for at se premieren. Så se frem til en ny episk filmanmeldelse snarest!

Se mere fra vores Marvel-udvalg

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top