We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: MUSIK prisnedslag 15 % ×

Fantastisk underholdning fra start til slut – det er den ny film om Thor!

16. 10. 2017

Der er kun små To uger til den officielle premiere på denne fantastiske film!

Det er fire år siden sidste film om Thor: The Dark World blev udgivet. Nu venter vi spændt på udgivelsen af Thor: Ragnarok.

Thor: Ragnarok – Teaser Plakat

Hovedrollen spilles igen af den flotte Chris Hemsworth, og sammen med ham vil vi også se Benedict Cumberbatch, som allerede er kendt som Doctor Strange.

Denne gang vil Thors fjende være hensynsløs Hela og hans tidligere kollega Hulk. De vil mødes i en hård gladiatorkamp. Thor’s magiske våben – hans hammer, vil ikke kunne hjælpe ham denne gang. Han vil blive fængslet på den anden side af universet, hvor han, i kamp imod uret, vil forsøge at komme tilbage til Asgard og stoppe Ragnarok. Ifølge den nordiske mytologi symboliserer Ragnarok jo verdens ende og den endelige kamp mellem godt og ondt.

Thor: Ragnarok – Thor og Hulk Plakat, 61 × 91,5 cm

Lyder det ikke spændende? Det synes vi, og vi er på vej i biografen for at se premieren. Så se frem til en ny episk filmanmeldelse snarest!

Se mere fra vores Marvel-udvalg

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top