We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

5 Facts: Captain Marvel

25. 08. 2018

I 2019, vil Marvel Studio præsentere Captain Marvel på det store lærred for første gang. Der er et totalt af 7 superhelte, der falder under aliaset Captain Marvel i tegneserierne; den første er Mar-Vell, en alien militær officer fra Kree racen, hvis mission det er at observere menneskene på jorden imens de udvikler den nødvendige teknologi til rumrejser. Den sidste, der spillede Captain Marvel er faktisk Miss Marvel – Carol Danvers, der også vil være superhelten i den kommende film.

Forskellige identiteter

Før hun blev Captain Marvel i hyldest til hendes mentor Captain Mar-Vell, var Carol Danvers kendt som Ms. Marvel, Binary og Warbird. Hun opnåede overmenneskelige kræfter på grund af en ulykke hvor en psyche-magnetron eksploderede og hendes DNA blev sammenviklet med Captain Mar-Vells. Hun blev dermed en Menneske-Kree-Hybrid med evnen til at flyve, energi manipulation, superstyrke og skade resistance. Genetiske eksperimenter udført på hende af alien racen Brood resulterede i en transformation af hendes fysiske udseende og hendes navneændring til Binary.

Mange forrige ansættelser.

Carol Danvers begyndte at arbejde for det amerikanske luftvåben og blev trænet som en spion. Senere fik hun et stort karriere boost og blev direktør for sikkerhed hos NASA, hvor hun mødte Dr. Walter Lawson AKA. Captain Mar-Vell. Efter hun stoppede hos NASA, skrev hun en vred og afslørende artikel om hendes tid hos organisationen. Denne udgivelse ledte hende til et job hos Peter Parkers Daily Bugle, som redaktøren af kvindernes afdeling.

Hendes kamp med alkoholisme

Efter at Carol mistede de fleste af hendes super menneskelige kræfter, begyndte hun at kæmpe med et alkohol misbrug. Hendes alkoholisme kolliderede med hendes arbejde sammen med the Avengers og ledte endda til at hun blev suspenderet, efter at hun var mødt påvirket op.

Feministisk symbol

Carol Danvers var skabt til at repræsentere feministiske værdier som en stærk, ambitiøs og hårdtarbejdende kvinde. På trods af dette, reflektere hendes første kostume ikke disse værdier og skabte en del kontrovers med dets minimale beskyttelse og umiddelbare ineffektive brug i kamp. Konsekvensen af dette er, at hendes kostume nu er justeret til at være den trikot vi kender i dag.

DCs Captain Marvel

DC skabte en superhelt med aliaset Captain Marvel før Marvel gjorde det. Marvel søgte dog juridisk hjælp og fik DC til at ændre superheltens navn til Shazam (som også vil være at finde på det store lærred det kommende år).

Mere MarvelEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top