We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MARVEL prisnedslag -20 % ×

5 Facts: Captain Marvel

25. 08. 2018

I 2019, vil Marvel Studio præsentere Captain Marvel på det store lærred for første gang. Der er et totalt af 7 superhelte, der falder under aliaset Captain Marvel i tegneserierne; den første er Mar-Vell, en alien militær officer fra Kree racen, hvis mission det er at observere menneskene på jorden imens de udvikler den nødvendige teknologi til rumrejser. Den sidste, der spillede Captain Marvel er faktisk Miss Marvel – Carol Danvers, der også vil være superhelten i den kommende film.

Forskellige identiteter

Før hun blev Captain Marvel i hyldest til hendes mentor Captain Mar-Vell, var Carol Danvers kendt som Ms. Marvel, Binary og Warbird. Hun opnåede overmenneskelige kræfter på grund af en ulykke hvor en psyche-magnetron eksploderede og hendes DNA blev sammenviklet med Captain Mar-Vells. Hun blev dermed en Menneske-Kree-Hybrid med evnen til at flyve, energi manipulation, superstyrke og skade resistance. Genetiske eksperimenter udført på hende af alien racen Brood resulterede i en transformation af hendes fysiske udseende og hendes navneændring til Binary.

Mange forrige ansættelser.

Carol Danvers begyndte at arbejde for det amerikanske luftvåben og blev trænet som en spion. Senere fik hun et stort karriere boost og blev direktør for sikkerhed hos NASA, hvor hun mødte Dr. Walter Lawson AKA. Captain Mar-Vell. Efter hun stoppede hos NASA, skrev hun en vred og afslørende artikel om hendes tid hos organisationen. Denne udgivelse ledte hende til et job hos Peter Parkers Daily Bugle, som redaktøren af kvindernes afdeling.

Hendes kamp med alkoholisme

Efter at Carol mistede de fleste af hendes super menneskelige kræfter, begyndte hun at kæmpe med et alkohol misbrug. Hendes alkoholisme kolliderede med hendes arbejde sammen med the Avengers og ledte endda til at hun blev suspenderet, efter at hun var mødt påvirket op.

Feministisk symbol

Carol Danvers var skabt til at repræsentere feministiske værdier som en stærk, ambitiøs og hårdtarbejdende kvinde. På trods af dette, reflektere hendes første kostume ikke disse værdier og skabte en del kontrovers med dets minimale beskyttelse og umiddelbare ineffektive brug i kamp. Konsekvensen af dette er, at hendes kostume nu er justeret til at være den trikot vi kender i dag.

DCs Captain Marvel

DC skabte en superhelt med aliaset Captain Marvel før Marvel gjorde det. Marvel søgte dog juridisk hjælp og fik DC til at ændre superheltens navn til Shazam (som også vil være at finde på det store lærred det kommende år).

Mere MarvelDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top