We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Fem facts om: Banksy og hans grafitti gadekunst

16. 05. 2017

Banksy er en af de mest populære gadekunstnere, der ofte laver politiske holdninger. Hans identitet har forblevet et mysterie igennem det meste af hans berømmelse, der er dog få påstande, om at han er blevet afsløret. Vi er ikke helt sikre på, hvem han er, men vi har samlet fem sjove facts, som du måske ikke vidste om denne grafitti kunstner!

Banksy Graffiti Wallpaper Mural; størrelser og priser kan differentiere

1. Der er nogle der påstår, at hans navn er Robin Gunningham, også refereret til Robin Hood, fordi han donerer til diverse velgørenheds organisationer. Der er mange rygter i medierne omkring det, men vi kan ikke være helt sikre på det.

2. I 2015 lavede Banksy en mørk og forvrænget version af Disneyland med titlen “Dismaland” i Storbritannien. Den midlertidige apokalyptiske attraktion viste uhøflige kollegaer, skræmmende forlystelsesparker og selvfølgelig en masse kontroversielle kunstværker.

Banksy Graffiti Concrete Wallpaper Mural; priser og størrelser kan differentiere

3. Han sælger ikke sine værker gennem kommercielle kunstgallerier… og det er svært at finde ud af, hvilke Banksy stykker er ægte og falske, men han tjener penge på en eller anden måde.

4. I 2010, TIME Magazine kaldte ham for en af verdens 100 mest indflydelsesrige personer. Hans politiske grafitti kunst er blevet publiceret ganske godt over hele verdenen.

5. Filmen Exit Through the Gift Shop (2010) hjalp ham også med at sprede berømmelsen. Han giver anonyme interviews gennem filmen, hvilke videre understreger hans mystiske persona. Det er op til seerne at bestemme det der bliver vist i “dokumentaren” er ægte eller falsk.

SHOP ALLE VORES BANKSY OG GRAFITTI KUNST!

Kilde 1 / Kilde 2 / Kilde 3Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top