We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PAPIR prisnedslag 20 % Køb nu ×

Fem facts om: De Originale Star Wars Film

27. 02. 2017

Påstår du at være en kæmpe Star Wars fan præcis ligesom os? Vi har samlet 5 interessante facts om disse store film, som har vokset sig til en international sensation! Hvilke af disse fem facts kender du allerede til? Næste gang kan du imponere dine venner når I ser Star Wars! Bare lad vær med at snakke alt for meget under filmen.

Nogle af vores yndlings Star Wars produkter og merchandise!

1. Hans Solo’s karakter skulle originalt havde lignet et sumpmonster.
Grundlæggeren af Star Wars, George, ønskede originalt at kaptajnen af Tusindårsfalken, skulle fremstå som et sumpmonster. Det endte dog med, at han valgte skuespilleren Harrison Ford, til at spille Hans Solo, som vi så for første gang i Star Wars: Episode IV.

2. R2-D2’s “stemme” er lavet af småbørns pludren
Og selvfølgelig elektronisk justering. Måske er det derfor, vi synes R2-D2‘s magiske “beeps” er en smule sødt og charmerende. Ben Brutt arbejdede på at lave en masse forskellige lyde for de første Star Wars film, og du vil ikke tro på den originale fil for nogle af karakterenes tale!

Star Wars – A New Hope Poster; 55 kr 

3. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) blev ved med at tilføje personlige lydeffekter til lyssværdene i sine kampscener.
Vi gør det selvfølgelig alle sammen, når vi har vores egen indbildte lyssværdskamp… Det er svært, ikke at tilføje den kendte summen, lige før den rammer! Redaktørerne havde helt sikkert haft det sjovt, da der blev arbejdet med at redigere lyden.

4. Tusindårsfalkens design var inspireret af en… hamburger?
Lad det ligge til George Lucas, om at finde tilfældig inspiration ved mærkelige steder. Den legendariske Tusindårsfalk, styret af Hans Solo og Chewbacca, blev inspireret af en hamburger og en oliven på en tandstik i cockpittet.

5. Count Dooku er opkaldt efter det japanske ord “Doku,” hvilket betyder gift. I Brasilien blev hans navn ændret til “Dookan” for en noget morsom grund.
“Do cu” på portugisisk bliver læst som Dooku, hvilket betyder “fra røven” eller måske endda “jeg dyrker analsex”. Du fredsens! Det var godt de ændrede hans navn! Kan du forestille dig, hvis de beholdte hans navn?!

SHOP EFTER ALLE VORES STAR WARS VARER!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top