We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PAPIR prisnedslag 20 % Køb nu ×

Fem facts om: Marvel Comics

19. 03. 2017

Marvel comics er kommet langt siden den første udgivelse af Timely Publications i 1939. Det undergik flere navneændringer da deres superhelte, også blev transformeret fra tegnserier til film. De fleste af disse historier finder sted i Marvel Universet, hvilket efterligner New York. Nogle af vores yndlings superhelte inkluderer Spiderman, Kaptajn Amerika, Hulk, Iron Man, Wolverine og Deadpool bare for at nævne nogle få. Der er også stærke hold såsom the Avengers, X-Men og the Fantastic Four. Vi har samlet vores favorit 5 sjove facts omkring Marvel, kun for dig!

Marvel – Universe Poster; 55 kr.

1. Spiderman var originalt en afvist idé af Marvels redaktør Martin Goodman.
Edderkopper = ikke alle folks yndlings insekt. Men heldigvis blev idéen genfundet, og er nu blevet en af de mest populære superhelte i historien. Stan Lee står til at have fundet på Spiderman.

2. Hulk var oprindeligt ment til at være grå.
Det ville bare ikke være den Hulk vi så nemt kan genkende i dag. På grund af print problemer endte han med at blive grøn.

Marvel Deco – Hulk and MARVEL – captain america retro plakater; 55 kr pr. stk.

3. Kaptajn Amerika var oprindeligt ikke medlem af the Avengers.
Han optrådte i Avengers #4. Det originale Avengers hold inkluderede Hulk, Ant-Man, Wasp, Thor og Iron Man. Oh, og Kaptajn Amerikas fødselsdag er den 4. juli, USA’s uafhængighedsdag.

4. Marvel forsøgte at varemærke ordet “zombie” i 1973.
Med andre ord, zombie fungerede ikke… fordi det er brugt så ofte. De har dog begrebet “superhelt” varemærket.

5. I 1966 gik Marvel bankerot.
I forlængelse med at de solgte en masse af deres superhelte karakterer filmrettigheder, Marvel indgav konkursbegæring fordi en masse mennesker ikke købte tegneserier mere. Film så ud til at hjælpe med at gøre tegneserier populære igen.

Kilde 1 / Kilde 2

SHOP EFTER ALLE VORES MARVEL PRODUKTER!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top