We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PAPIR prisnedslag 20 % Køb nu ×

Fem facts om: Oscaruddelingen

20. 02. 2017

Vores hold glæder os mere og mere til den 87. Oscaruddeling, som snart finder sted. Vi kan ikke vente, med at se hvem der vinder de forskellige Oscars! Vi har allerede introduceret jer til vores personlige favoritter i et tidligere blogindlæg, hvor vi kastede lys over de mindre kendte kategorier. Nu vil vi give jer 5 spændende og ukendte facts omkring Oscars. Med denne viden vil du helt sikkert imponere dine venner, når ceremonien begynder!

Tre af vores Oscars 2017 filmplakater!; 55 kr pr. stk.

  1. Ben-Hur (1959), Titanic (1997) og Ringenes Herre har vundet det største antal af priser: 11 Oscars! Kongen vender tilbage (2003) er den eneste, som har vundet alle priser for hver kategori, som den var nomineret i.
  2. Marlon Brando og Robert De Niro er de eneste skuespillere nogensinde, som er blevet tildelt for at spille den samme rolle: Vito Corleone. Robert De Niros præstation hjalp også The Godfather Part II (1974), med at vinde Oscaren for bedste film, hvilket gør det til den eneste efterfølger, til at vinde denne prestigefyldte pris.
  3. Kun to skuespillere har nogensinde fået tildelt Oscars efter deres død: Peter Finch og Heath Ledger. Ledger vandt for sin forbløffende præstation som JokerenThe Dark Knight (2008) og døde da filme blev redigeret.
  4. Med hans start i 1967, med sin præstation i Easy Rider, blev Jack Nicholson nomineret 12 gange. Det gør ham til den mest nomineret mandlige skuespiller i Oscaruddelingen. Han vandt tre gange, hvilket gør ham en af de mest belønnede mandlige skuespiller i Oscaruddelingen.

A seven times nominated movie! Pulp fiction – guns Poster; 55 kr

  1.  Og vores sidste sjove fact: Den verdenskendte Oscar statuette bliver givet til de heldige vindere under en streng kontrakt. Hvis de skal sælges, skal de først tilbyde statuetten til Oscaruddelingen for $1 USD. Dette er for at undgå videresalg af dem for et kæmpe pengebeløb.

Kilde 1 / Kilde 2

 Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top