We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Fem Facts Om: The Rick and Morty Show!

04. 05. 2017

Denne elskede animerede komedie fra Adult Swim på Cartoon Network, har fået os til at grine højt siden det først udkom i december 2013. Den tredje sæson kommer på et tidspunkt denne sommer, og vi er ved at miste vores tålmodighed! Vi har samlet fem sjove facts, så du kan glæde dig endnu mere til de nye episoder med vores elskede gale videnskabsmand Rick Sanchez, hans barnebarn Morty Smith og alle omkring dem!

A few of our Rick and Morty Posters! 55 kr pr stk.

1. Showets manuskript er “retroscripted”. Skuespillerne der laver karakterenes stemmer bliver givet omridset til plottet, og improvisere resten af deres rolle. Dette bringer realisme til showet.

2. Justin Roiland er ikke kun stemmen bag Rick og Morty (og andre karakterer!), men han er også en direktør, forfatter, animator og udøvende producent for showet!

3. Nogle gange sendte Justin Roiland forskellige og mærkelige tegninger af karakterer til animatorne som en joke. Nogle af disse karakterer blev rent faktisk lavet, og er blevet en del af showet.

4. Bryan Cranston gik til prøve for Jerrys rolle under tidlig produktion.

5. Rickys bøvser er 100 % ægte og de er ikke tilføjet under redigeringen (haha).

SHOP EFTER ALLE VORES RICK OG MORTY VARER!

Kilde 1 / Kilde 2Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top