We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: SPILPLAKATER Køb nu ×

Fem facts om: Tv-serien Sherlock

26. 01. 2017

Sherlock drama tv-serien genskaber den klassiske Sir Arthur Conan Doyle’s detektivhistorier, og bringer dem til London i 1890’erne. Hvad tænker du om den fjerde sæson? Hvis du er en kæmpe Sherlock Holmes fan ligesom os, er du heldig! Vi har samlet fem sjove facts, til at gøre dig begejstret over de nye afsnit!

Sherlock - London and The Abominable Bride Posters; 5,99 € each

Sherlock – London and The Abominable Bride Posters; 55 kr. pr stk

1. Skuespilleren som spiller Sherlock Holmes, gjorde store forberedelser til sin rolle! Og han hader sit hår.

Benedict Cumberbatch gjorde sig klar til sin rolle, ved at lave Bikram yoga, svømning. Han fortalte også The Times, at han hader at lade sit hår gro til karakteren, som han spiller. Men! Vi elsker det!

2. Han er ikke en sociopat

“Lav dit arbejde, Anderson,” sagde Holmes, “Jeg er en velfungerende sociopat.” Ifølge psykologen Maria Konnikova er han alt for kærlig og empatisk, til at blive kaldt en sociopat!

sherlockBLOG2

Sherlock Quotes Poster; 55 kr. pr stk

3. Speedy’s Cafe FINDES!

Sandwich cafeen bliver tit besøgt af Holmes og Watson, og den findes på Gower Street i London! Besøgende fans kan prøve deres Sherlock inspirerede snack. Mums.

4. Hvorfor er der kun 3 afsnit per sæson?:

Tingene bliver gjort anderledes i Britisk fjernsyn sammenlignet med amerikanske shows. Normalt er der mindst 10 afsnit i de amerikanske serier. Medskaberen, Steven Moffat, udtalte at hvert afsnit, bliver behandlet som en 90-minutter lang spillefilm. Kvalitet betyder mere end kvantitet!

5. Seriens skurk, Charles Augustus Magnussen, har et overdådig hjem, men der er faktisk ingen der bor der i den virkelige verden. 

I serien er skurkens hus kaldt Appledore. I virkligheden er huset ejet af ingenøren Sir David McMurty og sin kone. De bor der ikke, fordi hans kone synes det er for “prangende”. Hvilken skam… Vi ville ikke have noget imod at bo der!

Kilde 1 og kilde 2

FIND DINE YNDLINGS SHERLOCK HOLMES TING!

 

Tags: sherlock, tv show

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top