We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: LÆRREDSBILLEDER prisnedslag - 20% ×

Fem fakta om: Game of Thrones

16. 01. 2018

Sex, intriger og masser af blodige mord

Tre ord, der definerer en af de mest populære og fantastiske tv-serier, der er skabt af HBO. Vi ved alle, hvad vi taler om. Nemlig den berømte Game of Thrones!

Det er svært kun at skrive  5 fakta om GoT da showet jo er i 8. sæson! Men lad os alligevel se på 5 interessante fakta om GoT udfra mit synspunkt:

GoT er en af de dyreste tv serier. Det koster tre gange mere at lave en episode af GoT, end en episode af The Big Bang Theory. Ikke nødvendigvis fordi dem der ser GoT vil se TBBT, men de er begge nogle af de mest populære serier i dag. Men det koster alligvel stadig 1 million $ mindre end det gjorde at lave en episode i den sidste sæson af Venner – en af de mest om ikke den mest populære serie nogensinde.

Game Of Thrones – Winter is Here Plakat, 61 × 91,5 cm

Emilia Clarke’s Daenerys er blevet så populær, at der i 2013 var 146 baby piger ved navn Khaleesi. Mange GoT fans og endda ikke-fans (hvis der er nogen) har givet deres børn forskellige navne fra seriens store roller, og vi elsker det ! Tak GoT for alle de vidunderligt unikke navne du gav os, verden er et meget smukkere sted nu!

Game Of Thrones – The 7 Kingdoms Plakat, 91,5 × 61 cm, Ramme: Træ, Sort

To sprog, Dothraki og Valyrian, blev opfundet til tv-serien og ud fra kun ganske få ord. WOW! Er det ikke imponerende! Jeg beundrer disse mennesker og lyden af sprogene. Det er ikke fordi du kan genkende nogle ord, de er bare så unikke.

Det er også det mest piratkopierede shows på tv. BitTorrent giver os nogle fakta og i 2013-sæsonen blev GoT finalen downloadet 5,9 millioner gange via deres hjemmeside. Ja, vi vil alle helst se den nye sæson så hurtigt som muligt, men at vente på den officielle udgivelse for at få “Vinteren Kommer” på tv’et, er bare den form for forventning, du har brug for for at få dig i den rette GoT sindstilstand! Så vent på det, lad være med at downloade!

 

Game Of Thrones – Season 7 Night King Plakat, 61 × 91.5 cm, Ramme: Træ, Sort

Kæmpeulve er virkelige, men de har bare været uddøde i årtusinder. Gudskelov! Denne gamle race siges at have været 25% større end dagens grå ulv. UHA! For at genskabe dyrene, bruger showet Northern Inuit hunde, der forstørres digitalt af specialister i visuelle effekter. Jeg ville ikke kunne lide at støde på en af dem – og det kommer jeg jo heldigvis heller ikke til!

Men her er en hemmelighed: Game of Thrones kan opdeles i tre historier og er baseret på de tre forskellige synspunkter fra forskellige steder i kongeriget. Nu hvor jeg har været der hvor Kings Landing er, og jeg har faktisk gået tusind gange gennem de gyder, eftersom jeg er født og opvokset i Dubrovnik, hvor en stor del af GoT er filmet. Det er fantastisk at se, hvordan dette UNESCO World Heritage Site er blevet en del af en af de største serier nogensinde, Game of Thrones!

“Kun den der ved hvordan man spiller “Spillet om Tronerne” overlever. Der er ingen manden udvej”.

“Du vinder, eller du dør.”

Køb Game of Thrones produkter

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top