We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Fem Fakta om: The Avengers

24. 04. 2018

Se lige her… Indenfor få dage vil en længe ventet film ramme biografer over hele verden. Vi taler selvfølgelig om The Avengers: Infinity War, første del. Med betegnelsen som “den mest ambitiøse crossover i Marvels levetid”, vil historien blive opdelt i to dele, udgivet med cirka et års mellemrum. Det er unødvendigt at sige, at alle Marvel-fans er i ekstase over tanken om at se alle deres yndlings superhelte møde op for at bekæmpe Thanos. Og du kan være sikker på at finde vores egen filmanmeldelse her på siden kort efter premieren, da vi vil skynde os til nærmeste biograf for at nyde denne film! Men fordi det virker som om at  jo nærmere vi kommer til filmens officielle udgivelse, jo længere er ventetiden, kommer her er 5 fakta om Avengers til at forsøde ventetiden.

1. Den allerførste “The Avengers” tegneserie blev udgivet den 10. september 1963. På det tidspunkt gik Iron Man, Thor, Ant-Man, Wasp og Hulk sammen for at kæmpe mod Loki the Trickster.

2. Tegneserien blev oprindeligt skabt og udgivet, fordi udgivelsen af Daredevil tog for lang tid. Marvel-redaktøren havde brug for noget til at udgive i en fart, og det virkede lettere at bruge allerede eksisterende superhelte, og så bare sende dem på et eventyr sammen.

3.  Captain America sluttede sig først til holdet i Avengers nummer fire. Selvom superhelten nu oftest ses som en af holdets grundlæggere, blev han først tilføjet, da nogle tidligere medlemmer blev sat af.

4. Den første Avengers-film omsatte over 1,5 milliarder dollars på billetsalget, hvilket gør den til en af de mest profitable Marvel-film. Den fik også rigtig god kritik fra både fans og anmeldere. Så det bekræfter, at enhed skaber styrke.

5. En af de mest berømte Marvel superhelte gennem tiderne, Spiderman, er kendt for først at afvise at deltage på Avengers holdet. Hans begrundelse var, at han ønskede at fortsætte med at bekæmpe kriminalitet mere lokalt.

Vi håber, at du har nydt vores 5 fakta om Avengers historie. For os er dette team af superhelte en af Marvels største succeser, og vi glæder os virkelig til at se det ny kapitel af deres eventyr på skærmen. Et lille bonusfakta om de kommende film: Instruktørerne siger, at ikke mindre end 68 figurer vil tage del i Infinity War sagaen! Og de har også planlagt nogle af de store heltes død… Vi vil efterlade dig her, svævende mellem frygt og forventning, til vi lader høre fra os igen til filmanmeldelsen! Indtil da:

SE PÅ FLERE AVENGERS PRODUCTER

&

MERE FRA MARVELS VERDEN

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top