We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Fem fakta om Thor, tordendguden

31. 10. 2017

Som I alle ved, kommer premieren på filmen Thor: Ragnarok nærmere og nærmere. Os her hos Europosters har altid sådan en før-jul fornemmelse, når en ny Marvel-film kommer op, så selvfølgelig skal vi skrive lidt om det. Denne gang vil vi forsøge at lære tordenguden lidt bedre at kende med et hurtigt Top Fem Fakta om Thor. Vi vil følge nogle historier fra tegneserierne, så vær velkommen til at læse op på dem, hvis du vil undgå nogle spoilere.

1. Et æble om dagen holder lægen væk

Ifølge den nordiske mytologi, kildematerialet til skabelsen af denne figur, får Thor og alle de andre guder ope i Asgard udødelighed ved at spise gudinden Frejas magiske æbler. I tegneserierne måtte tordenguden tage flere ture hjem for at opretholde sin lange levetid. Jeg gætter på, at nogen glemte at nævne udødelighedens magt, da vi var børn og vi skulle spise vores frugter og grøntsager.

2. Yeah! Videnskab!
Thor’s mindeværdige våben, der hedder Mjølner, som er en magisk hammer, siges at være smedet i hjertet af en døende stjerne. Forfatterne har ret godt styr på deres videnskab, da stof i en døende stjerne har en utrolig stor tæthed. Det er så tæt i virkeligheden, at en enkelt teskefuld ville veje flere milliarder tons. Og vi der troede, at vi vejede for meget efter julemiddagen.

3. DC og Marvel samenblanding er et hit

Det ser ud som om en af de mest mindeværdige figurer fra DC, Supermand fik lov at lege med noget Marvel-legetøj. Han svinger faktisk Thor’s hammer i en kort periode, efter at Odin løftede fortryllelsen for at besejre den nærmest almægtige Krona. Efter forsvarsværkerne var oppe at køre igen, kunne han ikke løfte den, da han ikke har et krigerhjerte. Ja, og han fik også loc at bruge Captain America’s skjold. Forhåbentlig byttede han nogle af sine superkræfter for dem. Jeg ville gerne se Kaptajnen udsende laserstråler fra sine øjne.

4. Når vi taler om våben

Thor’s hammer er ikke det første supervåben til denne gudehelt. Thor svingede faktisk en kampøkse ved navn Jarnbjorn. Og her gik  du og troede, at hammeren havde et sejt navn. Han brugte den i en periode, og den var i stand til at skære igennem næsten alt … herunder hans arm. Måske er det derfor, han skiftede noget mere sikkert.

5. Levitationshammer

Thor kan faktisk ikke flyve … Jeg ved, det er svært at tro, men han smider faktisk hammeren så hårdt, at den løfter ham ind i luften. En flyvende superhelt er alligevel alt for mainstream.

Vi håber, at du har haft glæde af vores top fem fakta om Thor og hans hammer. Vi er meget ivrige efter at se den nye film, og vi vil også forberede anmeldelsen til dig. Indtil da kan du måske forsøge at overbevise Thor om at være din Uber-chauffør med hammeren. Jeg tror, at det ville være en eksplosiv taxatur.

Check andre Thor varer!

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top