We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Fem fakta om: Wonder Woman

13. 06. 2017

Den nye Wonder Woman film er endelig udkommet, og alle elsker den! Og selvfølgelig, Europosters holdet og jeg er ingen undtagelse. Hvordan kan man ikke elske en god superheltefilm med moderne special effekter og en god historie? Men det der fik os til at elske denne film endnu mere, er selvfølgelig, hovedpersonen, Diana Themyscira aka Wonder Woman. Det er på tide, vi får en megasej superhelt, som nemt kan ordne mænd og sætte dem tilbage på deres plads. Men, indtil vi lægger vores anmeldelse ud om filmen (og vi kan lige så godt sige én ting, den kommer til at indeholde masser af Girl Power), har vi besluttet, at præsentere dig for 5 fakta om vores nye yndlings superhelt, Wonder Woman.

1. Wonder Woman er datteren af den øverste græske gud, Zeus. Resterne af Zeus’s ødelagte skjold, blev brugt til at lave hendes armbånd, som ikke kan blive smadret. Sejt!

2. Gal Gadot, skuespillerinden der spiller Wonder Woman i filmen, var i gennem to års militær træning i den israelske hær. Hun har også et eksamensbevis i jura og var med i konkurrencen som Miss Universe. Det er en vaske ægte Wonder Woman.

3. Wonder Woman blev skabt for at repræsentere den frigjorte kvinde. Hun var, og er stadig, et ikon brugt af feminister verden over. Girl Power!

Wonder Woman Posters! 55 kr. pr. stk

4. Asa War prinsesse, Diana kan kontrollere og kommunikere telepatisk med enhver soldat hvorend på Jorden. Dette, samt nogle andre vanvittige kræfter, gør hende til en af de mest kraftfulde superhelte i DC universet.

5. I tegneserierne, dater Diana rent faktisk… Superman! Hun havde endda et eventyr med Batman, men det fungerede ikke. Jep, at date hendes kollegaer skræmmer hende slet ikke.

SE MERE AF VORES WONDER WOMAN VARER

SE ALLE VORES DC VARER

Kilde 1 / Kilde 2

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top