We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Film anmeldelse: Avengers Endgame

17. 07. 2019

En af de mest ventede film i år er endelig i biograferne, og den slå allerede rekorder i antal besøgende. Efter 10 år ved vi endelig, om Thanos lykkedes med at udslette halvdelen af universet. Og hvem der mister deres liv i forsøg på at redde det.

 

 

#Thanos knipsede med fingrene

I Infinity krigen slog Avengers sig sammen med andre helte fra Marvel universet, og forsøgte at forhindre Thanos i at samle alle infinity sten og udslette halvdelen af universet. Desværre mislykkedes de, så vi sagde farvel til Gamora, som Thanos har ofret for at få Soul stenen. Vi mistede også halvdelen af superheltene –Doctor Strange, Black Panther, Groot, Drax, Starlord og Spiderman er forsvundet sammen med Nick Fury, som i sidste øjeblik fik ringet til Captain Marvel for at bede om hjælp.

 

 

#Glem ikke et lommetørklæde

Da vi ikke ønsker at spoile filmen for dem, der ikke har set den endnu, vil vi ikke gå i detaljer. Vi vil dog tale lidt om følelser. Hele året har vi hørt rygter om, at de fleste af skuespillerne ikke fik nye kontrakter, så deres karakterer sikkert ville dø. Som en sand fan af Marvel så jeg meget frem til at se Endgame, men jeg ville ikke sige farvel til nogen af mine yndlingspersoner. Især da jeg gik på Facebook, før jeg tog i biografen, var der et indlæg fra min amerikanske ven, der klagede over at hendes mand ikke græd til deres bryllup, men kun mens de så Avengers . Som én der græder, når der er en ensom killing i en reklame, forberedte jeg mig selv på det værste. Jeg fik dog slet ikke brug for mine lommetørklæder, selvom jeg hørte nogle andre i biografen der var tydeligt påvirket af filmen. 

 

#Du kan ikke undgå forandring

Hvad skal man se frem til? Det vil ikke være “endgame”, hvis ingen dør, men der er også nogle opstandelser. Endgame er en gave til Avengers fans for 10 år af deres loyalitet, derfor er der mange vittigheder og overraskende ændringer af nogle af hovedpersonerne. Kan du forestille dig 2011 Captain America bande eller endda lave en joke om hans røv? Den største forandring er dog Thor, men jeg vil ikke afsløre for meget. Det er værd at vente. 😊 Filmskaberne husker også Stan Lee, som for mig var det mest følelsesladede øjeblik i filmen.

 

 

#Får vi dem at se igen?

Selvom Endgame er slutningen på sagaen, siger vi ikke farvel til vores superhelte for evigt. Da Black Panther og Doctor Strange var rimelig succesfulde, er vi sikre på, at der snart kommer nogle toere. I år får vi også helt sikkert en tur med Peter Parker, og det glæder vi os virkelig til!

 

MERE AVENGERS

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top