We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: ANIME, MANGA prisnedslag - 15 % Køb nu ×

Filmanmeldelse : 2017 Oscars Academy Awards

30. 01. 2017

Sidste tirsdag blev vi endelig introduceret til Oscar nomineringerne. Ceremonien vil finde sted den 26. februar, hvor filmene og dem tilknyttet, vil konkurrere for Academy Awards i filmbranchen. La La Land tager scenen med imponerende 14 nomineringer. Oscarene anerkender ikke kun de bedste film, skuespillere og skuespillerinder. Nogle af de mindre kendte Oscar kategorier anerkender filmsammensætning såsom musik og kostumer, hvilket kan være lige så vigtig som skuespillerne og filminstruktøren. Vi er her for at markere hvem vi hepper på, og samtidig give dig en god liste, af film du kan se!

Some of our Oscar 2017 Posters!; 55 kr pr. stk.

Oscarprisen for visuelle effekter

Det er nok den mest populære kategori fra ceremonien. Hvem elsker ikke en film hvor de visuelle effekter, synes at være unægtelig virkelige. Den populære film Rogue One: A Star Wars Story, er blevet nomineret (præcis ligesom alle andre Star Wars film før den). Hvis du har set filmen, vil du indrømme, at de visuelle effekter er fantastiske. Men konkurrencen er lige så god! Doctor Strange og Junglebogen er også nomineret, og her på kontoret kan vores hold ikke beslutte os for, hvilken film der er vores favorit!

Doctor Strange – Hand and The Jungle Book – Bagheera & Mowgli Teaser Posters; 55 kr pr. stk.

SE ALLE VORES DOCTOR STRANGE VARER!

Oscarprisen for musik

Lad os ikke glemme, at en films lydspor er utrolig vigtig. Vi husker alle sammen My Heart Will Go On fra Titanic, eller Skyfall af Adele fra James Bond filmen. Selv om det virker til, at La La Land vil vinde det hele i år, har Europosters holdet, en kærlighed for animerede filmsange, nok fordi vi aldrig bliver helt voksne (vi tror i hvert fald på at vores hjerter vil forblive unge forevigt). Vi hepper på Can’t Stop the Feeling fra Trolls filmen og How Far I’ll go fra Moana filmen.

Vaiana – Magical Sea and Trolls – Poppy Posters; 55 kr pr. stk.

TAG PÅ EN REJSE MED VORES MOANA VARER!

Oscarprisen for kostumedesign / makeup og hairstyling 

Disse to grupper er lige vigtige, til at skabe de visuelle effekter. Sidste år så vi mange super drevne film. Som Harry Potter fans, Fantastiske skabninger og hvor de findes, er helt sikkert en af vores favoritter! Garderobevalget fra 1920’erne var helt perfekt! Set ud fra makeup og hairstylings synspunkt, tog det os ikke lang tid at huske de skurkagtige helte i Suicide Squad og den intergalaktiske Star Trek Beoynd stil.

Fantastic Beasts And Where To Find Them – Group Stand and Suicide Squad – Harley Quinn Good Night Poster; 55 kr pr. stk.

SHOP EFTER VORES FANTASTISKE SKABNINGER VARER!

Og uanset hvem vinderne bliver…

SHOP EFTER ALLE VORES OSCAR 2017 VARER!

 

Tags: Movies, Oscars

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning.

Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem.

 

Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top