We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Filmanmeldelse – Game of Thrones (de første fire afsnit)

24. 08. 2017

Velkommen til endnu en filmanmeldelse her på Europosters.
Vi vil ændre det lidt og lave en tv-serieanmeldelse af en af vores favoritter, her på kontoret, Game of Thrones serien. Det bliver helt umuligt for os at kommentere hver eneste detalje i afsnittene, så vi opdeler det i en anmeldelse af de første fire afsnit, og så senere en ny anmeldelse efter sæsonfinalen. PAS PÅ! Hvis du ikke har set de første fire episoder endnu, burde du måske klikke væk. Nu er du advaret, lad os teleportere os til isen og ildens verden, og se på vores yndlingspersoner fra Westeros.

Personudvikling

Vi skal tale om nogle af personerne, hvor vi ser nogle store ændringer og store udviklinger. Arya Stark er blevet en meget effektiv snigmorder. Vi kunne godt lide, hvordan hun lever op til sit potentiale ved at dræbe de mennesker der står på hendes liste, og vi kunne også godt lide hvordan omgivelserne forsøger at bringe hende tilbage til den lyse side, ved at placere elementer på hendes vej, såsom Lannistersoldater og gensynet med Nymeria. Sam udlever sin ”drøm” på borgen, og vi kunne godt lide, hvordan han langsomt finder ud af, at hans herrer ikke er, hvad han forestillede sig de skulle være. Han er langsomt ved at bryde alle regler for at gøre noget godt for riget, og han er langsomt med til at hjælpe med udviklingen af ​​plottet (drageglasset på Dragonstone). Littlefinger og Varys har hårde tider med tilpasning til den nye verden, som de selv har været med til at skabe, en verden i krig. Tiden med omhyggelig politisk manipulation og planlægning har nået sin afslutning, og nu er vi i en æra af krig. De har stadig nogle rigtig seje dialoger, men vi kan se, at deres tid er ved at være til ende. The Hound er en af ​​vores favoritter, og han vender sig langsomt mod Lysets Herre. Vi håber, at han ikke vil blive for fanatisk omkring det, ligesom de folk fra sjette sæson. Men hvis han kun holder sig til visionerne, tror vi, ​​at han vil være ok. Han havde også et øjebliks menneskeliggørelse, da han blev taget tilbage til en begivenhed fra de foregående årstider. Et øjebliks brutalitet, der sætter spørgsmålstegn ved hans moral.

Tilbageblik

I løbet af syvende sæson fik vi mange tilbageblik til begivenheder, der fandt sted i seriens fortid og i bøgerne. Qyburn med hans kæmpearmbrøst er et tilbageblik til den periode, hvor Targaryens forsøgte at erobre Dorne, og deres drager blev nedlagt af et sådant våben. Vi blev nødt til at gense Hotpie, som også hjælper med at bringe Arya tilbage til sit gode gamle selv og med at bringe fortidens fortællinger tilbage. Når vi nu taler om Arya, har vi Nymeria, hendes dystre ulv, der også bringer minder om deres hjerteskærende farvel. Vi fik drageglas, der hentyder til Westeros forhistorie og en historielektion fra bøgerne er altid varmt velkommen. Vi fik også en rigtig stikprøve af, hvad Robert Baratheon plejede at sige: “Kæmp aldrig med Dothraki på et åbent mark”. Den scene var formidabel.

Genforeninger

Vi har ventet så meget på de genforeninger, der fandt sted i denne sæson. Det føles næsten for godt til at være sandt. Stark børnene er endelig sammen igen. Vi havde Arya med Nymeria, noget der er blevet anmodet om, siden de skiltes. Vi fik også se, at Jon og Tyrion havde et godt øjeblik sammen, nu da de begge er udstødt af deres familier, og sidder i magtfulde stillinger. Sammenstødene mellem Dany og Cersei var fantastiske. Ærligt talt, så troede vi ikke, at Cersei ville kæmpe mod invasionen, men hun gjorde det godt, og vi kan se meget af hendes far i hende nu. Måden hun lagde strategi for hvert træk og den måde, hun tog hævn over sandslangerne, viste en topkvalitets hævngerrig dronning. Det er dejligt for Dany at have en reel udfordring. Genforeningen mellem Euron og hans børnebørn var lige den karakterudvikling, han havde brug for. Han er en sadistisk, narcissistisk trussel, der vil vise sig som en stor udfordring for både Cersei og Dany. Selvfølgelig var det største genforening / første møde, Dany med Jon. De mødtes endelig og de havde hæderlige scener. Vi kan se noget romantik dukke op i episoderne, selvom med Jons forhistorie kunne det være lidt underligt for os, men … det ville være normalt for Ice and Fire universet. Vi ser frem til flere af den slags.

Vores opfattelse indtil videre

Den følelse, vi har fået af episoderne indtil videre, er lidt blandet. Alt bliver hastet igennem, det følte vi alle ud fra den magiske teleportation af personerne, men samtidig fik vi en god udvikling af de sekundære figurer, som for det meste var værdsat. Vi så så en stor kamp midt i sæsonen, og vi kan se, at det er meget svært at presse så meget historie ind i en sæson. Forhåbentlig vil tingene foregå langsommere i næste sæson. Indtil videre er vi tilfredse med scenerne og personerne, og vi vender snart tilbage med nyt om de sidste tre episoder. Indtil da…

Check our Game of Thrones Products! 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top