We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Filmanmeldelse: Guardians og the Galaxy Vol. 2

13. 06. 2017

Siden den første udgivelse af Guardians of the Galaxy har jeg og holdet her hos Europosters været ivrige for at se efterfølgeren. I går aftes var det første gang jeg så den anden film og mine kære venner, vær venlig at sætte jer ned, fordi jeg er ved at give jer anmeldelsen til en af Marvels bedste film nogensinde! Vær opmærksom på at dette blogindlæg vil indeholde små spoilers!

Historien

Ligesom traileren viste, vil holdet af afvigerne redde galaksen fra en stor trussel. På vejen derhen får vi at se en masse smukke rumkampe, en masse fjender der er lavet af hysterisk morsomme grunde, og en “Baby Groot” der er alt for sød til at have Vin Diesel som stemme. Manuskriptet er kreativt, fyldt med nye jokes og mange måder at parodier superheltefilm klicheer.

Karaktererne 

Her, den lille nørd der er gemt inde i mig, var mest tilfreds. Filmen tog et spadestik dybere i alle karakterernes baghistorie. Vi lærte mere om Star Lords tilknytninger, Gamoras familie problemer, Rockets følelsesmæssige drama og Drax’s forfærdelige fortid. Forresten, jeg var helt vild med hvordan de greb Draxes karakter an. Bautista var hysterisk morsom. Hvem siger at gamle brydere ikke kan være sjove?

Omgivelserne

Jeg har altid haft den samme holdning siden jeg var barn; rummet er sejt. Jeg så filmen i fuld 3D og planeterne, rumvæsenerne og designet i disse scener var helt fantastiske. Åh, og laserne der fløj fra højre til venstre var også sejt. De visuelle effekter ville absolut ikke have været det samme uden de nye lyde fra Awesome Mix Vol. 2, hvilket helt klart vil være på min nye spilleliste.

Easter Eggs

Hvis du ikke har fulgt historien fra tegneserierne, vil disse Easter Eggs ikke være fantastiske. Men, der var så mange af dem. Vi så Howard the Duck, the Watchers, Stan Lee der lavede sin gæsteoptræden og karaktererne det vil være med i den kommende Thor film.

Filmen får en solid 9 ud af 10 fra mit synspunkt. Det er en hammer god film der er værd at se, endda også hvis du ikke er en Marvel fan. Der er forbløffende visuelle effekter, gode karakterer, et solidt manuskript og en god strategi for “non-Guardians” fans at blive gjort kendt med karaktererne. Så hvis nogen har lyst til at se filmen med mig igen, lad mig høre. “Og uanset hvor hårdt livet bliver, bare husk at… We are Groot!

SHOP EFTER VORES GUARDIANS OF THE GALAXY MERCHANDISE!

 

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top