We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Filmanmeldelse: Spider-Man: Far from Home

01. 08. 2019

De siger, at der er mange spindelvæv omkring Prag eller Venedig. Det er fordi Spider-Man var på ferie der og nu kommer han til biograferne igen!

 

 

#PETER PARKER – SUPER -TABER

Når det kommer til at bekæmpe fremmede monstre eller skøre læger, er Peter Parker den bedste. Men når det kommer til piger, er ikke engang hans maske hjælpsom. Hvem kunne vide, at denne dreng klatrer på væggene og redder verden om natten? Efter begivenhederne i Endgame har 16-årige Peter fået nok af at være superhelt. Hans mentor og farfigur Iron-Man er væk, og verden spørger: Vil Spider-Man blive den næste Tony Stark? Men Peters tanker er et andet sted. Hans klasse skal til Europa!

#DET ER IKKE NEMT AT VÆRE EN SUPERHELT

Når Nick Fury ringer til dig, bør du virkelig svare. Avengers’ grundlægger har munden fuld af sjove replikker, men hvis du ignorerer hans opkald, føles den berømte Pulp Fiction scene (Ezekiel 25:17…) som ingenting i forhold til hvad der kan ske for dig. Trods det tager Peter aldrig sin telefon, så han har ingen anelse om, at verden er truet af farlige Elementals, der skal stoppes så hurtigt som muligt. Han har slet ikke pakket hans superhelte tøj! Han vil bare være en almindelig dreng for en gangs skyld.

 

#ALT ER ØDELAGT

Peter har en god plan – han sidder ved siden af MJ i flyet (fordi han i al hemmelighed elsker hende), køber hende smykker i Venedig, giver dem til hende i Paris ved Eiffeltårnet. Så vil hun helt sikkert sige, at hun også elsker ham. Det skal bare virke! Men alfaen Brad er også interesseret i hende, så han komplicerer tingene. Men ikke så meget som Elemental der ødelægger hele Venedig. Selv om der allerede er en anden superhelt, der hedder Mysterio, kæmpende for ham (Jake Gyllenhaal, damer!) kan Peter ikke lade være med at hjælper med at vinde denne kamp. Herefter venter Nick Fury på ham på hans hotelværelse, så turen bliver ødelagt.

 

#PRAG I STEDET FOR PARIS

Endnu et Elemental angreb kommer til at ske i Prag, så Nick Fury finder en måde, at få Peter derhen, selvom han er en meget stædig forelsket teenager. Gratis tur til Prag for hele klassen! En masse vigtige ting sker i Prag, men vi vil ikke fortælle mere. Vi kan kun sige, at Peter også vil besøge Berlin, Holland og London. Men det er nok spoilere for nu!

 

 #HVAD MAN SKAL SE FREM TIL

Udover sjove replikker eller situationer er der nok af action og seje effekter i denne film. Selvfølgelig er der også følelsesmæssige dele. Alle elskede Iron Man, og det er ikke let at håndtere hans død. Men hvis du var i tvivl om, hvorvidt denne film er værd at se i biografen, skal du ikke tvivle længere! Spider-Man: Far from Home er en af de bedste Marvel-film!

 

SPIDER – MAN

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top