We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Forbered dig på en november fuld af videospil

05. 11. 2019

November måned er altid en tidlig jul for alle gamere. Af en eller anden grund (hmm… markedsføring?) kommer der altid en stor mængde videospil ud kommer i denne bestemte måned – og mange mennesker er også interesseret i dem. I dag vil vi præsentere 5 spil der kommer ud i år, og måske vil vores information vil inspirere dig til ikke blot at købe disse spil, men også dekorere dit hjem i en passende atmosfære, uanset om du kende til dem eller ej.

 

 

Til at starte med nævner vi et spil, der muligvis ikke er et nyt, men det er noget, som mange gamere venter på. Spillet kaldes Red Dead Redemption 2. Mens spillet allerede blev frigivet i oktober sidste år, var det kun til konsoller. Så mens konsolspillerne har haft en fantastisk grafik og en fantastisk historie, havde pc-fans kun øjne fulde af tårer… Indtil nu! Den 5. november kommer der endelig en pc-version, der vil have bedre grafik, nye missioner og støtte til højere opløsninger. Så hvis du tilfældigvis har 3 skærme med 4K-opløsning og en pc stjålet fra et NASA-center, der kan køre spillet ved de højeste indstillinger, kan du skaffe dig et dejligt vægmaleri i stil med det vilde vesten, så du har en passende atmosfære!

 

 

Samme dag som “RDR2” frigives, kommer endnu et spil, der hedder Planet Zoo, som er en efterfølger til Zoo Tycoon og Zoo Tycoon 2. Det er et kendt faktum, at byggespil i øjeblikket er lidt ude af mode, men denne nye tilføjelse tiltrækker spillere fra hele verdens opmærksomhed, måske takket være seriens historie. Company Frontier Development har allerede forsøgt at genoplive denne serie i 2013, da et nyt spil med den originale titel Zoo Tycoon blev frigivet til nye generations konsoller. Alt hvad du behøver at vide om dette spil er dog, at du ikke engang kunne tilpasse formen på vægge til dyr – de var alle foruddannede, og alt hvad du var i stand til at vælge, var størrelser. Det ser ud til, at udviklerne har lært deres lektie, og det er sandsynligvis derfor, dette spil ser så lovende ud. Uanset om du er fan af serien, eller du ser frem til spillet bare fordi du synes at dyr er søde, vil du helt sikkert føle dig tættere på naturen, f.eks. Med plakater af dyr eller blomster.

 

 

Den 8. november frigives et spil kaldet Death Stranding, og hvis du aldrig har hørt om det (hvilket ikke er overraskende i “main stream”området), vil vi lige beskrive hovedhistorien for dig. Du skal gå i en åben verden og gå, og så skal du også gå… Vent hvad? Ja, selv noget som dette kan tiltrække folks opmærksomhed, især hvis dit navn er Hideo Kojima, og spillet blev skabt af dig. Hideo Kojima er berømt især for sin Metal Gear Solid-serie, og selvom den indledende præsentation af spillet virker til at være lidt underlig (det er virkelig bare at gå…) ser det ud til, at ikke alt er, hvad det ser ud til, og alle venter utålmodigt på, om dette spil vil vise sig at blive et årets spil eller ej. Under alle omstændigheder er en af de vigtigste kendsgerninger, at hovedpersonen har Norman Reedus‘ ansigt, der især er kendt som Daryl fra The Walking Dead-serien. Det vil ihvertfald være passende med en plakat af Daryl, mens du spiller Death Stranding. 😊

 

 

Sammen med Death Stranding kommer der endnu et spil samme dag – et nyt videospil i Need For Speed-serien, der hedder Heat. Need For Speed-serien har haft det meget vanskeligt de sidste par år. Ikke kun fordi interessen for racerspil langsomt falder, moderne spil har aldrig virkelig lykkedes at nå den samme mængde berømmelse som de foregående kaldet Underground, Most Wanted eller Carbon. Spillene fra serien handlede om professionel racing i et stykke tid, derefter om street racing, derefter professional igen… det er bare at køre rundt i en cirkel (måske ser så mange mennesker frem til den nye tilføjelse takket være den nuværende succes med Fast and Furious serien? 😊). Heat er igen indstillet til gaderace, og det præsenterer sig med moderne grafik og detaljerede billyde, lovende historie og et veludviklet system til at løbe væk fra politiet. Der vil være en utrolig mængde af 127 biler tilgængelige i spillet, og nogle af disse kan du også have på dine vægge, f.eks. En dejlig mustang.

 

 

Prikken over i’et i november bliver et spil i Star Wars-universet med undertitlen Jedi: Fallen Order. RPG (rollespil). Dette er et spil, spillerne har ventet på, i stort set de sidste ti år – dengang blev et spil kaldet Force Unleashed frigivet, og det blev modtaget meget positivt (efter det havde spillet en ikke så populær efterfølger…). Fra tredjepersons syn vil vi tage kontrol over en ung padawan kaldet Cal Kestis, der forsøger at flygte fra det galaktiske imperium efter kommandoen Ordre 66, der fandt sted i sagaens tredje afsnit. Der er ikke kun et godt lavet kampsystem (nogle gange endda sammenlignet med Dark Souls), men også nogle lette og mørke valg og en heroisk historie inspireret af Star Wars-filmene. Der kommer for eksempel en cameo af en filmkarakter, der blev portrætteret af Forest Whitaker i filmen Rogue One – Saw Gerrera. Uanset om du personligt hælder mod den lyse eller mørke side, vil du helt sikkert blive trukket ind i denne intense historie ved hjælp af vores Star Wars-plakater eller krus.

 

 

SAMLING AF GAMING PLAKATER

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top