We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Forvandl dit hjem til et tropisk paradis!

27. 03. 2020

Forestil dig, at du kan befinde dig i den tropiske jungel, når du vil, uden risikoen for at blive bidt af et eller andet sødt dyr. Hvordan er det muligt? Læs videre! Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du skaber en sikker jungle i dit hjem. Og meget mere…

 

 

Tropiske planter og dyr

Lys gul sol, hvidt varmt sand, blåt hav og himmel og masser af lys hele dagen lang. Kort sagt optimisme på hver kvadratmeter. Det lyder som et ægte paradis. Hvis du vil have det derhjemme, skal du blive inspireret af denne farvepalet – hvid, gul, blå – næste gang du maler. Det andet tilbehør til dit hjem er dog mere tydelig inspiration af den tropiske jungle! Tropiske jungler er ikke kun grønne træer, men også planter og dyr i forskellige farver. Papegøjer, giftige frøer, slanger, firben, jaguarer, pantere eller utilbørlige aber eller dovendyr. Alle disse dyr kan holde dig selskab, når du beslutter dig for at skabe en tropisk stil derhjemme. Vælg mellem vores tropiske motiver, og print et tapet for at dekorere mindst én væg. I vores udvalg finder du tropiske blade, blomster og de sikre indbyggere i junglen. Tro os, det vil være virkelig svært at vælge en!

 

 

Inspireret af Sydamerika

Vi vil ikke teste din viden om geografi, men du ved bestemt, hvilke områder af verden vi betragter som det største tropiske paradis. Sydamerika er et stort kontinent med en betagende natur. Det er stort set dækket af jungle, men tilbyder også bjerge, smukke søer og kyster, hvor du kan se en af de smukkeste fugle i verden, der er blevet et symbol på tropisk stil. Flamingoen! Du kan invitere dette smukke tropiske dyr hjem til dig, på vægmalerier samt kunstfotografier (vores tip!) Og malerier af berømte malere. Hvis du beundrer vandfugle, vil du bestemt kunne lide værkerne fra den haitiske ornitolog John James Audubon (1785 – 1851). Du kan finde smukke farver og scener fra det Tahitiske tropiske paradis i vores samling af Paul Gauguin-malerier. Og hvis din favorit er farlige kattedyr, skal du skynde dig ind og se på Mark Adlingtons illustrationssamling!

 

Slap af på stranden

Hvis du ikke kan lide den tropiske vildmark, men du elsker følelsen af at ligge på stranden omgivet af palmer, skal vi flytte os fra junglen til kysten. Der bliver vi inspireret af pastelfarver og motiver af palmer og tropiske frugter. Følelsen af velvære fremkaldes også af fotos af solnedgang over havet eller smukke havdyr, der gemmer sig i havet. For eksempel er denne skildpadde et af vores foretrukne fototryk!

 

 

Tilbehør

Hvis du vil omdanne dit interiør til en tropisk stil ned til sidste detalje, skal du have fletmøbler eller i det mindste møbler i lyse farver. På den lyse sofa vil der være puder med tropiske motiver! Komfortable pastel-tæpper og lyse gardiner skaber også en ferie-atmosfære. Glem ikke at gå til en blomsterhandler og købe eksotiske stueplanter – citrus, små palmer, rovdyr, men sørg for at have nok naturligt lys derhjemme. 

Du kan også dekorere dot hjem med små statuetter af dyr eller ananas. Hvis du dekorerer et soveværelse i tropisk stil, anbefaler vi kraftigt, at du får sengelinned og sengetæpper med flamingoer eller blomster. Tro os, denne dekoration vil bringe optimisme og afslapning! Alt hvad du skal gøre er at forberede en piña colada eller cuba libre og lade dig blive ført væk på de tropiske bølger af velvære.

 

TROPISK EKSPLOSION SAMLINGEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top