We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Fototapet: Sådan vælger og hænger du dem

24. 08. 2021

Lad os opdage magien bag vægmalerierne sammen! Uanset om du søger et smukt moderne interiør, eller bare ikke har lyst til at male hele tiden, er et fototapet en original måde at dekorere dit soveværelse, stuevæg eller børneværelse på. Vi tør godt væde med, at du finder en lige til dig! Vælg mellem de tusindvis af motiver, vi tilbyder – fra populære filmtitler til smukke dekorative mønstre

Hvilket materiale skal man vælge? 

Ikke-vævede fototapeter

 Ikke-vævede tapeter er lavet af kvalitetsmateriale, der indeholder forstærkende fibre. Påføringen er lettere, end den ville være med et normalt tapet – tapetet limes tørt (limen påføres kun overfladen), ikke-vævet tapet er også let at fjerne. Til print bruger vi de nyeste mærketeknologier og miljøvenlig blæk.

 

Selvklæbende fototapeter

Det har aldrig været nemmere at sætte tapet fast på din væg! Vores selvklæbende tapet kan let fjernes og limes på igen et andet sted. Tapetet kan limes på enhver overflade – træ, gipsplader eller glas, uden risiko for at krølle materialet eller skabe luftbobler. Det er velegnet til lejligheder, kontorer, men også udstillingsvinduer! Til at printe bruger vi de nyeste mærketeknologier og miljøvenlig blæk.

 

 

Bare rolig, det kan lyde svært, men at installere et tapet er ikke raketvidenskab. Desuden følger der detaljerede instruktioner om, hvordan man hænger det på væggen, med hvert fototapet. 🙂

Hvilket motiv skal man vælge? 

 Fantasi

I denne kategori kan du støde på tapeter med motiver af ikoniske sagaer – Ringenes Herre og Hobbitten, det vil uden tvivl blive værdsat af alle fans af hittet inspireret af J.R.R. Tolkien trilogien. Hvis du er en stor fan af Harry Potter, kan du være helt rolig, vi har også dig dækket. Vi har udarbejdet en række motiver fra en række fantasyromaner om Harry Potter. Hvis ingen af dem er din kop te, vinder vi dig med vores Game of Thrones tapeter. Du finder helt sikkert det rigtige til dig! Kort sagt, i denne samling af tapeter finder alle fantasyfans noget de kan lide.

TV serier 

Uanset om du er fan af den ikoniske Friends serie eller af Big Bang Theory, så finder du helt sikkert det, du leder efter! Hver dag vil du kunne genkalde tv-seriens scener, der vil gøre din dag bedre bare ved at se på tapetet, med motiverne fra dine yndlingsskuespillere. 

 

Superhelte

Lille eller stor superhelt, det gør ikke noget, de vil begge gerne have Batman eller Supermans superkræfter. Desværre kan vi ikke arrangere det, men vi ved, at tapeter med superhelte af DC tegneserier bestemt kan give et smil på læben. 

 

Animeret

I den gyldne æra af animeret film blev den velkendte Looney Tunes serie skabt. I tapetets gyldne æra kan du dekorere dit hjem med motiver af uforglemmelige karakterer fra Looney Tunes. Hvis du også vil gøre din lille store teenager glad, kan du forkæle dem med et fototapet af Rick og Mortys karakterer. 

Dekorative Fototapeter 

 Denne kategori har masser af motiver, og når vi siger ”masser af”, mener vi virkelig masssssser af motiver! Forskellige mønstre, tegneserier og animerede motiver til børneværelset, blomster og motiver med naturen, endda søde dyr! Bogstaveligt talt er der bare ingen måde, du ikke ville finde det, du leder efter.

Hvis du skal visuelt forstørre rummet, anbefaler vi at besøge sektionen 3D tapet. Hvor du finder, ikke bare trendy motiver af mursten, sten og trævægge, men også motiver, der virker plastisk og dermed giver dit interiør et helt nyt udseende.

Hvis du ved præcis, hvilket rum du vil dekorere med tapet, skal du ikke spilde din tid og besøge vores kategori – fototapeter efter værelse, hvor det største udvalg af forskellige motiver allerede venter på dig. I denne kategori finder du de smukkeste tapeter og fototapeter til soveværelset, stuerne eller børneværelset. Tjek det ud!

Så hvilket vil du hænge op? Slidstærkt ikke-vævet tapet eller selvklæbende fototapet (klistermærke), der kan skrælles af og limes om efter behov? 🙂

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top