We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Hvad gør et spil værd at spille

03. 07. 2017

Hvad gør et spil værd at spille? Her vil vi diskutere grundene til at et spil gør os til ægte spillere. Markedet bliver større og større, og det betyder ar flere og flere spil bliver tilgængelige for offentligheden. Hvis du er spillefan, eller hvis du overvejer at blive spiludvikler, så er den her artikel måske værd at læse.

Historien

Det er værd at spille med, hvis der er en god handling. Spilleren skal være nødt til at sætte sig ind i sin figurs situation og lære, føle og udvikle sig, som den gør. For eksempel i The Last of Us, er der en smuk historie om er far-datter forhold. Vi følte faderens smerte fra begyndelsen, og vi forstod ham, det er derfor at vi til sidst gik med på hans beslutning, selvom vi vidste det var dårligt for fællesskabet. Intet ødelagt – ingen bekymringer.

The Gameplay – spillets rammer

På den anden side har vi spil, der har ubegrænset spillepotentiale. Spil som Titanfall, Battlefield, Mass Effect og mange flere har givet os unikke miljøer, hvor vi kan teste vores færdigheder som spillere mod computeren og mod andre spillere. Unikke våben, figurer og rangordningssystemer får os til at føle os mere konkurrencelystne, og får os til at ønske at blive den bedste til et spil. Find en god historie, og du har et af årets spil.

Figurene

Hvis man kan forholde sig til dem, og de er sjove og interessante – så har du gode medvirkende. Spilleren ønsker at dykke ned i historien, men har også brug for en god figur for at kunne gøre det. Spillere bruger normalt utrolige mængder på at tilpasse figurer i rollespil som Skyrim for at føle, at de er med inde i spillet. Gode figurer som Ezio fra Assassin’s Creed eller Batman fra Arkham-serien er svært opnåelige, men når først det lykkes, bliver det lettere.

Mærkevarerne

Åh ja, kapitalismens vidundere. Nå men jeg ville være en hykler, hvis jeg sagde, at jeg ikke ind imellem købte et Star Wars-spil eller et Warcraft-spil bare fordi de havde navnene. Dette kan gå begge veje. Eftersom mærket er stærkt, er der høje standarder og store investeringer i spillene, så vi kan forvente et godt kvalitetsspil. På den anden side kan forhastede deadlines og standardiseringer være katastrofale for en spilserie. Som et eksempel kan vi se på, hvad der skete med Assassin’s Creed Unity.

Der er mange ting, der gør et spil godt, og det er ligesom at skabe et kunstværk. Processen er svær, men når den er færdig, vil mange se på det i årevis og sige, at de kender det, og at de levede sig ind i det.

Vi håber du kunne lide denne artikel, og hvis du kan lide spil så…

Tjek vores Spilplakater!

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top