We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Hvad vi ved om The Witcher sæson 2 indtil videre

22. 09. 2021

Det sidste afsnit af sæson 1 af The Witcher udkom 20. september 2019, og vi har siden ventet utålmodigt på sæson 2. Ventetiden blev mere behagelig med animationsfilmen The Witcher: Nightmare of the Wolf, men nu er der kun sæson 2 foran os. Så hvad ved vi om den?

Vi kan se den næste sæson på Netflix, ligesom den første, den udkommer den 17. december. Det første afsnit af otte hedder “A grain of truth”. Vi ved ikke så meget om handlingen i hver episode, men for fans af bøgerne, skulle plottet svare til den tredje bog i Witcher-serien og første bog i romanserien kaldet Blood of Elves fra Andrzej Sapkowski. Ifølge traileren kan vi se frem til Ciris  witcheruddannelse på Kaer Morhen, hvor watchers fra skolen af Wolf  træner. Kaer Morhen vil helt sikkert glæde fans af spillene, i serien vil det svare til dens spilmodel. Vi bør helt sikkert nævne gangen i midten, hvor der ved siden af ​​bålpladsen er et træ med medaljoner af faldne witchers, som en påmindelse om dem, der var. På Kaer Morhen er der også et laboratorium, hvor der skabes witchers, når de gennemgår Trial of the Grasses.

Vidste du, at The Witcher er filmet i hele Europa? Den første sæson blev skudt mest i Ungarn, i studier i nærheden af Budapest. Der blev også filmet i Spanien, Polen, Slovakiet og Tjekkiet. Optagelser i sæson 2 blev ledsaget af komplikationer på grund af pandemien. Heldigvis startede produktionen, og optagelserne kunne begynde.

Den vi alle ser frem til, er bestemt Henry Cavill i hovedrollen som Geralt of Rivia. Bortset fra ham vil vi også se andre yndlingsfigurer fra den første sæson, Anya Chalotra som Yennefer fra Vengerberg, Freya Allan som Ciri og Joey Batey som bard Jaskier. Der vil dog også komme nye karakterer, f.eks. witchers Vesemir, Lambert, Eskel og Coën. Vi møder disse karakterer på Kaer Morhen. I forhold til den sidste sæson burde vi møde alle disse karakterer på én tidslinje. Dette skulle løse det problem, som mange havde med den første sæson, der krydser Geralt, Yennefer og Ciris tidslinjer, hvilket mange syntes var forvirrende.

Selvom showet er ret populært, er tredje sæson endnu ikke bekræftet. Selvom filmskaberne har op til 7 sæsoner planlagt, afhænger det af, hvordan den anden sæson bliver modtaget. Og der er meget at tage fra! I bogserien er der 2 bøger med noveller, 5 romanbøger, der er bundet sammen og en prequel til romanerne. Vi håber, at vi vil nyde The Witcher i lang tid og kan ikke vente på den nye sæson!

 

Se hele vores samling af The Witcher

Tags: news, Witcher

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top