We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KALENDERE 2021 prisnedslag - 20% ×

Hvordan man vælger vægmalerier

23. 09. 2019

Da Pat og Mat besluttede at tapetsere, lignede deres hus et bombet lokum. Du behøver ikke bekymre dig om dette med vores foto vægmalerier! De er lavet af kvalitetsmaterialer, så der er ingen risiko for, at du vil beskadige dem under applikationen. Opdag foto vægmaleri verdenen med os!

 

 

HVORFOR VÆGMALERI?

Vægmaleri giver dit interiør en virkelig original og moderne karakter. Det er faktisk en stor plakat, der hænger direkte på en væg eller dør. Men du behøver ikke bekymre dig om at dit vægmaleri vil beskadige væggen. Når de holder op med at være pæne, kan de let og forsigtigt fjernes. Fordi vi har et rigtigt stort udvalg af temaer, kan du virkelig dekorere ethvert værelse. Børneværelse, soveværelse, stue, men også badeværelse. Uanset om du bor i et stort palads eller en 1 værelses lejlighed. Du kan vælge mellem flere størrelser.

 

 

VLIES VERSUS PAPIR FOTO VÆGMALERIER

Du husker måske at vægmalerier af papir engang blev revet og affarvet hurtigt. De papir vægmalerier vi tilbyder nu er lavet af høj kvalitet og holdbart papir, så de ikke vil falde ned. Men hvis du har en lille Picasso derhjemme, skal du nok have fat i vlies. Vlies fotovægmalerier er den nye generation af tapeter, der ikke kan ødelægges. De har en vaskbar overflade og er meget nemme at sætte op. Så hvis du er nybegynder med fotobaggrunde, er vlies tapet det bedste valg.

 

 

STORT UDVALG

Fordi kundetilfredshed er det vigtigste for os, stræber vi efter at gøre vores udvalg om fotovægmalerier så stort og forskelligartet som muligt. Du kan vælge mellem motiver fra byer, natur eller dyr, film eller abstrakte designs. Og det er ikke det hele! Foto vægmalerier kan endda købes i 3D! Men bare rolig, du vil ikke få ondt i hovedet af dem.

 

 

NEMME AT BRUGE

Hvert vægmaleri leveres med lim og instruktioner til brug. Så har du bare brug for en børste, en kniv og mest af alt et ønske om at arbejde. Men pas på – hvis du har en grovkornet gips, skal du være forsigtig. Et vægmaleri kan kun påføres på en glat ren overflade. Hvis dine vægge er lavet af gipsplader, anbefaler vi at du først trænger ind i dem. Dette materiale er meget absorberende. Hvis alt andet er fint, skal du blot pakke dit vægemaleri ud, kontrollere at du har alle de dele, der følger med, og så tegne med en blyant, hvor du vil placere vægmalerierne og begynde at sætte dem op. Dit hjem vil få et nyt originalt look, der ikke gør dig træt!

 

 

FOTOTAPETER

 

 

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top