We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Hvordan printer du dine egne plakater?

04. 02. 2018

I dag, hvor budgettet strammer i mange husstande, er der næppe nogen der har penge nok til at ombygge lejligheden eller huset med jævne mellemrum. Ikke desto mindre kan du skabe en helt ny atmosfære indenfor dine egne fire vægge med få enkle tricks og nye dekorative materialer. Du kan opfriske stuen, soveværelset eller børneværelset med unikke ting med bare en lille indsats og til få penge, hvis du vil udskrive plakater fra billeder i dit eget fotogalleri.

Hvad er fordelen ved individuelle billeder?

Uanset om du vælger et sjovt familiefoto som motiv eller har fanget en sensationel solnedgang over havet eller bjergene under den sidste ferie, er hvert foto du selv har taget unikt. Ingen andre har det samme billede hængende. Desuden er det ikke svært at lave plakater. På internettet søger du simpelthen efter en online fotobutik. Hos nogle udbydere er det nødvendigt at downloade deres egen redigeringssoftware til pc’en eller den bærbare computer. Hos andre kan du bare uploade det ønskede foto på billedbutikkens hjemmeside. Takket være den hjælpsomme programassistent kan selv teknisk uerfarne brugere fremstille deres drømmeplakat i et par trin.

SE HVORDAN DU UDSKRIVER DINE EGNE FOTOS PÅ LÆRRED  fra EUROPOSTERSVimeo.

SE HVORDAN DU UDSKRIVER DINE EGNE FOTOS SOM PLAKAT  fra EUROPOSTERSVimeo.

Eget motiv eller færdig plakat?

Udover design af individuelle plakater fra det virtuelle fotoalbum er det også muligt at bestille færdige billeder. Europosters eksperter er altid på farten, så du kan vælge mellem forskellige udgaver, for eksempel:

Normale plakater i forskellige formater
Print på glas
Fototapeter
Metalskilte
Panorama plakater
Samlerudgaver

Uanset hvilken kategori du vælger, køb hos os og se frem til favorable priser og korte leveringstider. Takket være den professionelle emballage garanterer vi at varerne bliver leveret til dig ubeskadiget. Hos Europosters tilbyder vi produkter med fremragende farvekvalitet til rimelige priser. Der er regelmæssigt udsalg som f.eks. Køb fire plakater betal for tre.

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top