We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Hvorfor du bør anskaffe dig et vægmaleri

19. 11. 2021

Overvejer du at dekorere din væg, men ved ikke hvordan og hvor du skal hamre sømmene i? Hvad hvis du rammer strømmen? Og hvad hvis du holder op med at kunne lide motivet efter en måned? Med vores vægmalerier kan du lægge al din tvivl bag dig! Få vores wallstickers i enhver størrelse, du ønsker, og få den bedste dekoration til dig!

Økologisk print til enhver væg

Til udskrivning af vægmalerierne bruger vi en printer på vand- og harpiksbasis. Printet er 100 % økologisk, så du behøver ikke bekymre dig om at sætte det selvklæbende vægmaleri på dit barns værelse. Desuden er det nemt at sætte vægmaleriet op, alle kan gøre det.

Brug vægmaleriet til at skjule eventuelle defekter i væggen!


Og hvad med det ene hul i væggen, der har stirret på dig i 2 måneder? Du kan beholde spartelmasse og farve i kælderen, bare hæng vægmaleriet over det. Takket være en modstandsdygtig lim kan wallstickeren flyttes flere gange og klæber stadig som første gang. Og efter du har pillet det af, forbliver væggen i samme stand, vægmaleriet beskadiger ikke malingen.

Hvordan påføres vægmaleriet?


Applikationen er nem, selv børn kan gøre det! Du behøver hverken hammer eller søm og heller ikke lim. I modsætning til vlies tapet, hvor du har brug for lim, holdes wallstickeren på væggen af sig selv takket være akrylatlimen. Og ikke kun på vægge, du kan sætte det på gipsvægge og endda vinduer eller døre. Lad os sige, at der kommer en boble under maleriet, det kan ske. Det gør ikke noget, du kan løsne det, glatte boblerne ud og sætte det fast igen.

 

Tag et kig på vores video og se selv!

 

Nu skal du bare beslutte dig for, om du vil dekorere et skab, en dør, en del eller endda hele væggen. Vores fototapet er en løsning for alle. Det eneste, der er tilbage, er at udvælge et motiv og størrelsen på wallstickeren.

 

 

Læs også: Fototapet: Sådan vælger og hænger du dem

 

Vælg dit vægmaleri

 

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top