We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MARVEL prisnedslag -20 % ×

Inspiration: 5 af de bedste kunstfotograferinger til din bolig

11. 06. 2018

Hvad gør kunstbilledet så magisk? Den måde, det viser dig skønheden, som ikke er synligt for det blotte øje. Den ting, vi finder en skønhed i, på normale steder og i et normalt øjeblik i vores liv. Og af den grund besluttede vi os for, at vise dig en liste over de bedste kunst billeder i vores samlinger. Hvilken en kan du bedst lide? ?

Vores team af designere laver en ny kunst fotosamling hver måned, og de gør det præcist. De forsøger altid at matche alle billederne i én stil. De forsøger også at vælge billederne med hensyn til de egentlige trends, der er inden for indretning.

Vi har lavet 6 kollektioner indtil dette øjeblik for dig (Flower Power, Husker du sommeren?, Urban, Vibes of the Mountains, Spring Awakening, Black & White Elegance) og vi er lige ved at vise dig de bedste billeder af det!

Parrot Tulip (kunstner: Lotte Grønkjær)

 

Family Flamingos (kunstner: Natalia Baras)

 

Room with a view (kunstner: Ambra)

 

Hvor havet ender (kunstner: Andreas Feldtkeller)

 

Gevir med Dobbelt-eksponering (kunstner: Angyalosi Bea)

 

Ideen om, at skabe disse samlinger handlede ikke kun om udvidelsen af vores tilbud, men også som en støtte for kunsten generelt og til ukendte fotografer, der virkelig fortjener promoveringen. Vi håber, at du kan lide vores samlinger lige så meget som vi selv gør, og at du vil følge vores fremtidige arbejde.

For mere inspiration, besøg vores Instagram-profil og find vægkunsten, der passer bedst til dit værelse.

Team Europosters

Flere kunstfotografierDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top