We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: KRUS & TALLERKNER prisnedslag -40 % ×

Inspiration: 5 af de bedste kunstfotograferinger til din bolig

11. 06. 2018

Hvad gør kunstbilledet så magisk? Den måde, det viser dig skønheden, som ikke er synligt for det blotte øje. Den ting, vi finder en skønhed i, på normale steder og i et normalt øjeblik i vores liv. Og af den grund besluttede vi os for, at vise dig en liste over de bedste kunst billeder i vores samlinger. Hvilken en kan du bedst lide? ?

Vores team af designere laver en ny kunst fotosamling hver måned, og de gør det præcist. De forsøger altid at matche alle billederne i én stil. De forsøger også at vælge billederne med hensyn til de egentlige trends, der er inden for indretning.

Vi har lavet 6 kollektioner indtil dette øjeblik for dig (Flower Power, Husker du sommeren?, Urban, Vibes of the Mountains, Spring Awakening, Black & White Elegance) og vi er lige ved at vise dig de bedste billeder af det!

Parrot Tulip (kunstner: Lotte Grønkjær)

 

Family Flamingos (kunstner: Natalia Baras)

 

Room with a view (kunstner: Ambra)

 

Hvor havet ender (kunstner: Andreas Feldtkeller)

 

Gevir med Dobbelt-eksponering (kunstner: Angyalosi Bea)

 

Ideen om, at skabe disse samlinger handlede ikke kun om udvidelsen af vores tilbud, men også som en støtte for kunsten generelt og til ukendte fotografer, der virkelig fortjener promoveringen. Vi håber, at du kan lide vores samlinger lige så meget som vi selv gør, og at du vil følge vores fremtidige arbejde.

For mere inspiration, besøg vores Instagram-profil og find vægkunsten, der passer bedst til dit værelse.

Team Europosters

Flere kunstfotografierEuroposters – Dekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top