We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Inspiration: 5 unikke måder at dekorere dine børns værelser

03. 04. 2019

#1 Ingen tegning på væggene!

Du vil aldrig have brug for at sige denne sætning igen. Vælg blot et af vores  vægmalerier.

De kan nemt vaskes, hvilket gør dem endnu mere passende til børneværelser. Det er nemt at hænge dem op og tage dem ned igen. Så når dine børn vokser op og ændrer sig, kan du nemt ændre malerierne. De fleste teenagere vil trods alt ikke have Peter Plys på væggene.😉

 

 

#2 Farver, farver, farver…

Ja! Glem alt om minimalisme og kolde toner. Børn har brug for farver der har en positiv indvirkning på deres følelser og humør på deres værelser. Gør deres barndom endnu mere farverig med disse børneplakater med temaer fra velkendte tegneserier.

 

 

#3 Følg med tendenserne

Til dekoration, kan du bruge dettte års farve fra Pantone kaldet Living Coral. Drenge vil elske dette print med Captain America der vil give dem styrke og mod til at se nye eventyr i øjnene. Du kan vælge en motiverende plakat til piger, der altid vil minde dem om at følge deres drømme.

 

#4 undervurder aldrig design dekorationer

Når du har fundamentet færdigt og dine vægge er flotte, er det tid til at tage det næste skridt – at sætte et telt op. Nu til dags er børn “tipi” telte meget populære. Telte er som hemmelige hytter og de vil helt sikkert imponere dine børns venner. De kan lege inde i dem og de er fantastiske til overnatninger. Glem ikke nogle stilfulde puder og tæpper for maksimal hygge.

(Kilde: Instagram @bloomandcomini)

 

 

#5 Opbyg dine børns kreativitet

Vores barndom er den vigtigste fase når det kommer til at udvikle kreativitet. Tilskynd det og støt dine små designere. Du kan f.eks. prøve disse farve plakater eller kreative collager og lade dine børn dekorere deres egne vægge.

 

mere inspiration

 

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top