We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: MUSIK prisnedslag -15 % ×

Inspiration: 5 unikke måder at dekorere dine børns værelser

03. 04. 2019

#1 Ingen tegning på væggene!

Du vil aldrig have brug for at sige denne sætning igen. Vælg blot et af vores  vægmalerier.

De kan nemt vaskes, hvilket gør dem endnu mere passende til børneværelser. Det er nemt at hænge dem op og tage dem ned igen. Så når dine børn vokser op og ændrer sig, kan du nemt ændre malerierne. De fleste teenagere vil trods alt ikke have Peter Plys på væggene.😉

 

 

#2 Farver, farver, farver…

Ja! Glem alt om minimalisme og kolde toner. Børn har brug for farver der har en positiv indvirkning på deres følelser og humør på deres værelser. Gør deres barndom endnu mere farverig med disse børneplakater med temaer fra velkendte tegneserier.

 

 

#3 Følg med tendenserne

Til dekoration, kan du bruge dettte års farve fra Pantone kaldet Living Coral. Drenge vil elske dette print med Captain America der vil give dem styrke og mod til at se nye eventyr i øjnene. Du kan vælge en motiverende plakat til piger, der altid vil minde dem om at følge deres drømme.

 

#4 undervurder aldrig design dekorationer

Når du har fundamentet færdigt og dine vægge er flotte, er det tid til at tage det næste skridt – at sætte et telt op. Nu til dags er børn “tipi” telte meget populære. Telte er som hemmelige hytter og de vil helt sikkert imponere dine børns venner. De kan lege inde i dem og de er fantastiske til overnatninger. Glem ikke nogle stilfulde puder og tæpper for maksimal hygge.

(Kilde: Instagram @bloomandcomini)

 

 

#5 Opbyg dine børns kreativitet

Vores barndom er den vigtigste fase når det kommer til at udvikle kreativitet. Tilskynd det og støt dine små designere. Du kan f.eks. prøve disse farve plakater eller kreative collager og lade dine børn dekorere deres egne vægge.

 

mere inspiration

 

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaDecorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Mere info Jeg er enig ×
Top