We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Inspiration: 5 unikke måder at dekorere dine børns værelser

03. 04. 2019

#1 Ingen tegning på væggene!

Du vil aldrig have brug for at sige denne sætning igen. Vælg blot et af vores  vægmalerier.

De kan nemt vaskes, hvilket gør dem endnu mere passende til børneværelser. Det er nemt at hænge dem op og tage dem ned igen. Så når dine børn vokser op og ændrer sig, kan du nemt ændre malerierne. De fleste teenagere vil trods alt ikke have Peter Plys på væggene.😉

 

 

#2 Farver, farver, farver…

Ja! Glem alt om minimalisme og kolde toner. Børn har brug for farver der har en positiv indvirkning på deres følelser og humør på deres værelser. Gør deres barndom endnu mere farverig med disse børneplakater med temaer fra velkendte tegneserier.

 

 

#3 Følg med tendenserne

Til dekoration, kan du bruge dettte års farve fra Pantone kaldet Living Coral. Drenge vil elske dette print med Captain America der vil give dem styrke og mod til at se nye eventyr i øjnene. Du kan vælge en motiverende plakat til piger, der altid vil minde dem om at følge deres drømme.

 

#4 undervurder aldrig design dekorationer

Når du har fundamentet færdigt og dine vægge er flotte, er det tid til at tage det næste skridt – at sætte et telt op. Nu til dags er børn “tipi” telte meget populære. Telte er som hemmelige hytter og de vil helt sikkert imponere dine børns venner. De kan lege inde i dem og de er fantastiske til overnatninger. Glem ikke nogle stilfulde puder og tæpper for maksimal hygge.

(Kilde: Instagram @bloomandcomini)

 

 

#5 Opbyg dine børns kreativitet

Vores barndom er den vigtigste fase når det kommer til at udvikle kreativitet. Tilskynd det og støt dine små designere. Du kan f.eks. prøve disse farve plakater eller kreative collager og lade dine børn dekorere deres egne vægge.

 

mere inspiration

 

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top