We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: PLAKATER prisnedslag 20 % ×

Inspiration: 6 Forskellige Slags af Træ Kunsts Motiver

22. 07. 2018

Du er måske enig i, at det er svært at finde et unikt og ekstraordinært stykke væg kunst, da masseproduktion har ført til en overflod af kopier af de samme kunstprint, fotografi print og lærreder i de fleste hjem. Det er blevet tid til, at krydre din væg med et ukonventionelt materiale. Vægdekorationer af træ tilfører en rustik og håndlavet karakteristik til din stue, som ikke er nemt at opnå gennem andre materialer.  Varme og natur fremmes med dette valg af materiale og alle interiør elementer kan passe til denne stil.

Tilføj et touch af retro til dit boligareal med vintage reklame inspirerede motiver.

Erstat kunstneriske plakater eller lærred med træ for at differentiere

ikke så let ødelagt væg indretning til børnenes soveværelse

ADVARSEL: Kan bruges som våben eller skjold

Spred positive vibes

Robust og holdbar positivitet udstråles gennem dine fire vægge. Inspirerende ord og billeder, der øger dit mantra og humør, især i de stressfulde perioder på arbejdet eller studiet; samtidig med at du får det ekstra skud af naturen.

Retro-chic, til den smarte hipster

Etablér din smag, stil og intellekt som overlegen inden for hipster-samfundet. Disse små perler er i sandhed iøjnefaldende, og vi vædder med, at du vil være den eneste med sådan trævægs kunst (men kun i en uge, så vil alle de andre sandsynligvis gøre det samme). Sæt indretningstrenden før nogen andre gør det.

Badass-ness til mande hulen

Vores trævægs kunst åbner en ny dør til boligindretningens muligheder i dit hjem. Snus dig gennem vores udvalg af træ kunsts stykker og find den rigtige til dit hjem.

Mere trækunstDecorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top