We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FANTASY & SCI-FI rabat -40 %

Inspiration: 6 Forskellige Slags af Træ Kunsts Motiver

22. 07. 2018

Du er måske enig i, at det er svært at finde et unikt og ekstraordinært stykke væg kunst, da masseproduktion har ført til en overflod af kopier af de samme kunstprint, fotografi print og lærreder i de fleste hjem. Det er blevet tid til, at krydre din væg med et ukonventionelt materiale. Vægdekorationer af træ tilfører en rustik og håndlavet karakteristik til din stue, som ikke er nemt at opnå gennem andre materialer.  Varme og natur fremmes med dette valg af materiale og alle interiør elementer kan passe til denne stil.

Tilføj et touch af retro til dit boligareal med vintage reklame inspirerede motiver.

Erstat kunstneriske plakater eller lærred med træ for at differentiere

ikke så let ødelagt væg indretning til børnenes soveværelse

ADVARSEL: Kan bruges som våben eller skjold

Spred positive vibes

Robust og holdbar positivitet udstråles gennem dine fire vægge. Inspirerende ord og billeder, der øger dit mantra og humør, især i de stressfulde perioder på arbejdet eller studiet; samtidig med at du får det ekstra skud af naturen.

Retro-chic, til den smarte hipster

Etablér din smag, stil og intellekt som overlegen inden for hipster-samfundet. Disse små perler er i sandhed iøjnefaldende, og vi vædder med, at du vil være den eneste med sådan trævægs kunst (men kun i en uge, så vil alle de andre sandsynligvis gøre det samme). Sæt indretningstrenden før nogen andre gør det.

Badass-ness til mande hulen

Vores trævægs kunst åbner en ny dør til boligindretningens muligheder i dit hjem. Snus dig gennem vores udvalg af træ kunsts stykker og find den rigtige til dit hjem.

Mere trækunstEuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top