We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Inspiration: 7 tips til kontor dekoration

15. 01. 2019

#1 Din komfort er hovedprioritet
For at få dit arbejde godt udført, skal du føle dig komfortabel på dit kontor. Omgiv dig kun med de væsentligste ting, der gør dig glad og har en praktisk funktion. En drømmefanger kan være en flot udsmykning, men den vil højst sandsynligt bare samle støv på dit kontor.

Plus, at have en afslapnings genstand på et sted lavet til at generere indkomst, kunne gøre din chef utilpas 🙂

#2 For meget er for meget
Dit kontor behøver ikke at være et koldt og u-venligt sted. Vælg noget, der gør dig tryg og find nogle fine ting og dekorationer.

#3 En motiveret arbejder er mere produktiv
Drømmer du om at tilbringe en eksotisk ferie på en øde ø? Ønsker du at eje en strandhytte? Vær ikke bange for at drømme. Først når vi forestiller os at vores drømme bliver til virkelighed, kan de blive det. Luk dine øjne og visualiser dit perfekte liv. Derefter skal du forbinde det med det rigtige billede og placere det på hele væggen modsat dit skrivebord. Hver gang du kigger op fra din computer, vil det minde dig om, hvorfor du er der.

#4 Vær din egen motivation
Der er et ordsprog, der lyder “Healthy body, healthy mind”. Du skal tage dig godt af din krop såvel som dit sind, hvis du vil gøre det godt på arbejdspladsen og bevare opmærksomheden. Vågn lidt tidligere op, læg din notesbog i din stilfulde rygsæk og cykel på arbejde. Gå i stedet for at tage en bus. Fordi når du er færdig med din rejse, sidder du på en stol på kontoret og føler dig speciel, uden overhovedet at have gjort noget (endnu). At starte din dag med sådan selvværd er al din tid værd. Tag din talisman med dig, så du kan føle dig som en helt, selv i løbet af dagen.

#5 Lad det tale for dig
Fang de besøgendes øjne, når de kommer ind på kontoret. Dine møder vil være mere naturlige, hvis der er et mere personlig emne at diskutere, end blot formålet med mødet. Din gæst vil sandsynligvis være en Harry Potter fan som dig eller den person, der står forest til en koncert, med bandet du har på dine ølbrikker.

#6 Metalskilte er den ultimative samtale starter

#7 Et familiefoto er nok
Du behøver ikke have din mor til at passe på dig fra tre indrammede billeder på væggen. Hav din egen plads, der gør dig kreativ. Der er mere til arbejdet end bare at opgive din dyrebare energi – rummet kan give dig energi. Derfor ønsker vi, at du får dit liv så farverigt og energisk som dit kontor! 🙂

Til kontor dekoration

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top