We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: ANIME, MANGA prisnedslag - 15 % Køb nu ×

Inspiration: Anime og Manga

30. 01. 2017

Har du nogensinde tænkt på, hvad forskellen mellem anime og manga er? De stammer begge to fra Japan, men anime er cartoon videoer (tegneserier), mens manga er tegnede (for det meste i sort/hvid) tegneserier. Mange tegnede manga serier bliver senere lavet til anime videoer. Er du en kæmpe anime/manga fan? Hvad enten du er det eller ej, vil vi gerne give dig en lille introduktion til nogle af vores favoritter!

Naruto – Run, Dragon Ball Z – Villains and Death Note – Collage Posters; 55 kr pr. stk. 

Naruto

Denne manga inspirerede anime serie, følger rejsen af en ung ninja ved navn Naruto Uzumaki. I sin landsby, håber han på at blive the Hokage, hvilket er den stærkeste ledende ninja. Naruto bærer normalt orange tøj, og har et pandebånd, som bliver brugt som et pandeskjold.

Naruto Shippuden – Split Poster; 55 kr

SHOP EFTER ALLE VORES NARUTO VARER!

Dragon Ball Z

Også startet som manga, seriens hovedperson Goko og andre “gode fyre” karakterer, beskytter jorden mod onde skurke fra det ydre rum. Denne internationale genkendelige anime, har lavet over 15 film og 148 videospil (størstedelen udgivet i Japan).

Dragon Ball Z – Goku Jump Poster 5,99 € and Dragon Ball Z – Mix Badge Pack; 55 kr

FIND DIN YNDLINGS DRAGON BALL Z PLAKAT!

Death Note

Hovedpersonen Light Yagami er en gymnasieelev, som finder en magisk notesbog ved navn Ryuk. Light kan bruge notesbogen, til at dræbe andre, ved at kende deres navn og ansigt. Historien følger Light da han prøver at dræbe de onde “bad-guys”, mens en detektiv kendt som L, prøver at stoppe ham.

Death Note – Apple and Death Note – Duo Posters; 55 kr pr. stk.

Tokyo Ghoul

Den magiske verden omfatter ghouls, som lever i hemmelighed omkring menneskene, fordi de bliver nødt til at spise menneskekød, for at overleve. Ghouls har stærke kræfter, og deres øjne kan blive sorte med røde iris, når de bliver begejstrede. Den menneskelige hovedperson Ken Kaneki, bliver til en halv-ghoul efter en operation, og ved en fejltagelse modtog han ghoul organer. Han bliver nødt til at spise menneskekød, og prøver at passe ind som et normalt menneske for at overleve. Der er mange menneskelige organisationer, som prøver at finde og dræbe ghouls.

Tokyo Ghoul – Mask and Tokyo Ghoul – Conflict Posters; 55 kr pr. stk.

SE ALLE VORES TOKYO GHOUL VARER!

og

SHOP EFTER ALLE VORES ANIME VARER!

 

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning.

Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem.

 

Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top