We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % rabat på udvalgte vægprodukter FÅ RABATKODE

Inspiration: Berømte malere i dit hjem

27. 10. 2019

Hvis du beundrer maleriers originalitet, anbefaler vi, at du køber et kunsttryk. Du kan derved nyde malerier og billeder af berømte kunstnere, uden at sprænge dit budget. Vores mål er at bevare kunstens skønhed, så vi tilbyder reproduktioner fra verdenskendte kunstnere som Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft og Banksy. Du kan udskrive dem enten som et lærredstryk eller som en plakat.

 

 

VINCENT VAN GOGH OG HANS KUNST 

Vincent van Gogh, en førende hollandsk maler fra 1800-tallet, havde et liv fuld af hemmeligheder og myter. Som et resultat af skuffelse i kærlighed, søgte han meningen med sit liv. Målet med hans malerier var at finde sandheden, i hans værker var han meget opmærksom på detaljer, menneskelige ansigter og ansigtsudtryk. Han blev inspireret af japansk kunst, der fik hans malerier til at skinne med lysere farver og en lettere atmosfære. I denne periode blev der skabt et antal malerier med studier af blomster, japansk kunst og scener i Paris. Billedreproduktioner af hans mest berømte værker, såsom Caféterrasse om aftenen, Den røde vingård, Stjernenat og Solsikker kan findes på vores hjemmeside. 

MALERIER AF SALVADOR DALI

En spansk maler, fotograf og billedhugger, der boede i det 20. århundrede. Han var kendt for sit surrealistiske arbejde samt et overskæg som Diego Velázquez. I Paris mødte han Pablo Picasso, som hjalp ham med at blive medlem af en gruppe parisiske avantgarde kunstnere. Hans værker er ofte baseret på en drømmende fantasi, hvor hverdagens genstande antager usædvanlige former. I sine malerier vier han sig til detaljer, og de bærer ofte diskrete seksuelle eller voldelige overtoner.

  

KUNST AF GUSTAV KLIMT

Hvis du kan lide den berømte østrigske maler Gustav Klimt, der hovedsageligt boede i Wien i slutningen af det 19. og 20. århundrede, og hans malerier fulde af karakteristiske linjer, flydende hår, blomster, geometriske mønstre og mytiske temaer, skal du bestemt ikke fortvivle. Du kan også bestille reproduktioner af denne kunstner, der skabte de fire allegorier på loftet i Sturany-paladset i Wien, dekorerede loftet i spa-huset i Karlovy Vary og dekorerede Villa Hermes – landstedet for kejserinde Elizabeth. Hans malerier er perfekte til ethvert værelse i dit hjem. 

INSPIRATION FRA NUTIDEN

Smukke malerier blev ikke kun skabt i fortiden, mange af dem skabes også i dag.

SAM TOFT

Sam Toft er en populær engelsk maler, der er berømt for sine umiskendelige malerier. Kunstneren bringer til sin kunst let humor, identiske figurer og komplementerer alt med en masse farver. Hele verden er forelsket i denne kunst. Malerierne er velegnede til repræsentative rum og endda til dit hjem. Vi har forberedt et par af dem, men du kan finde hele hendes samling i sektionen Vægkunst. 

ANNETTE SCHMUCKER

Den tyske kunstner Annette Schmucker elsker variationen i maleri og beskæftiger sig altid med forskellige temaer og teknikker. Hun arbejder også ofte på mange forskellige billeder samtidigt. Hendes mål er at repræsentere en kombination af lys og rum. Hun arbejder med både konkrete og abstrakte motiver og kan lide at kombinere dem. På nuværende tidspunkt er hun hovedsageligt inspireret af mennesker. De teknikker hun bruger, er forskellige: på grund af deres glans spiller oljemaling en vigtig rolle i de fleste malerier. 

TIL KUNSTTRYKSAMLING

 

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top