We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Inspiration: Hvordan arrangerer man sit interiør i retro- og vintagestil?

24. 10. 2019

Retro er på mode igen! 50’er, 60’er og 70’er stil udtrykker ungdommens uhæmmede ånd, eksperimentering og idealisme, ikke kun med hensyn til retro tøj, men også i en bestemt interiørstil. Vintage-stil med levende omgivelser appellerer ikke kun til elskere af gammel tid, men er også populær blandt berømtheder og designere, der giver deres interiør en unik og karakteristisk stil. Vælg mellem en samling af Retro- og Vintage-plakater, metal- eller træskilte eller malerier, der helt sikkert vil adskille dig fra andre.

 

 

RETRO METALSKILTE

Metalskilte er perfekte til køkkener, soveværelser, men også til stuer. Er du fan af kaffe, gylden spiritus eller motiverende citater? Uanset hvilket motiv du vælger, vil de passe smukt sammen med et moderne look. Du kan også kombinere metalskilte med træskilte eller plakater.

 

 

VINTAGE STIL

Det vigtige spørgsmål at besvare, er forskellen mellem Retro og Vintage. Retro stil tilskrives 60’erne og 70’erne i det forrige århundrede og er kendetegnet ved afrundede former og dristige farver. I modsætning hertil er hovedelementet i Vintage-stil de neutrale nuancer, der viser tidens patina. Vintage designelementer er iboende design af høj kvalitet, der med årene er modnet og modificeret. I modsætning til Retro-stilen er et andet typisk træk de rolige og subtile farver, der komplementerer hinanden (bronze, mursten, grøn).

 

 

FRYGT IKKE RETRO VÆGKUNST

Hvis du vil ændre dit interiør mere markant, skal du ikke være bange for fototapetmalerier. Der er flere varianter – papir, vlies, klistermærker og tapeter med 3D tryk. Forskellen er i deres kvalitet, anvendelse og også muligheden for at vaske med en fugtig klud, hvis nogen gør dem beskidte. Vægmalerier er ikke kun et hit i 1960’erne, men de er på vej tilbage på mode. De er en fremragende løsning for at gøre dit interiør mere hyggeligt og karakteristisk. 

TIL RETRO OG VINTAGE SAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top