We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Inspiration: Hvordan arrangerer man sit interiør i retro- og vintagestil?

24. 10. 2019

Retro er på mode igen! 50’er, 60’er og 70’er stil udtrykker ungdommens uhæmmede ånd, eksperimentering og idealisme, ikke kun med hensyn til retro tøj, men også i en bestemt interiørstil. Vintage-stil med levende omgivelser appellerer ikke kun til elskere af gammel tid, men er også populær blandt berømtheder og designere, der giver deres interiør en unik og karakteristisk stil. Vælg mellem en samling af Retro- og Vintage-plakater, metal- eller træskilte eller malerier, der helt sikkert vil adskille dig fra andre.

 

 

RETRO METALSKILTE

Metalskilte er perfekte til køkkener, soveværelser, men også til stuer. Er du fan af kaffe, gylden spiritus eller motiverende citater? Uanset hvilket motiv du vælger, vil de passe smukt sammen med et moderne look. Du kan også kombinere metalskilte med træskilte eller plakater.

 

 

VINTAGE STIL

Det vigtige spørgsmål at besvare, er forskellen mellem Retro og Vintage. Retro stil tilskrives 60’erne og 70’erne i det forrige århundrede og er kendetegnet ved afrundede former og dristige farver. I modsætning hertil er hovedelementet i Vintage-stil de neutrale nuancer, der viser tidens patina. Vintage designelementer er iboende design af høj kvalitet, der med årene er modnet og modificeret. I modsætning til Retro-stilen er et andet typisk træk de rolige og subtile farver, der komplementerer hinanden (bronze, mursten, grøn).

 

 

FRYGT IKKE RETRO VÆGKUNST

Hvis du vil ændre dit interiør mere markant, skal du ikke være bange for fototapetmalerier. Der er flere varianter – papir, vlies, klistermærker og tapeter med 3D tryk. Forskellen er i deres kvalitet, anvendelse og også muligheden for at vaske med en fugtig klud, hvis nogen gør dem beskidte. Vægmalerier er ikke kun et hit i 1960’erne, men de er på vej tilbage på mode. De er en fremragende løsning for at gøre dit interiør mere hyggeligt og karakteristisk. 

TIL RETRO OG VINTAGE SAMLING

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top