We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Inspiration: Indretnings elementer – Feng Shui

23. 10. 2019

Elementerne Moder Jords højre hånd. Det er ikke forgæves, at de omtales som de mest magtfulde. Det kan også være til hjælp i dit hjem. Deres kombination bringer harmoni i dit hjem og skaber en god atmosfære. Hvert af elementerne har sin egen betydning i det indre.

 

 

INSPIRATION: VANDELEMENTET

Vand er det eneste element, der kan ændres til forskellige former. Selvom det kan manifesteres i is, sne eller væske, ophører det aldrig med at bevise sin styrke. Vand kan berolige os og skabe harmoni, men på samme tid kan det også vinde vores respekt.

Vand skal dog bruges passende i det indre, selvom det siges at være farven på penge og rigdom, men det er også en kold farve, der, når de bruges overdrevent, kan give en kølig fornemmelse. Den blå farve og dermed vandelementet, får dig til at tænke, så det er fantastisk til kontorer, hvor det hjælper med at fokusere. 

TIL SAMLING AF VANDELEMENT

INSPIRATION: LUFT- OG JORDELEMENTET

Luftkvalitet er et af de globale temaer. Og det med rette. Luftatomer er overalt omkring os og påvirker mennesket hver dag, både i opførsel og humør. Vores hjem skal derfor beskyttes med hensyn til kvalitetsluft. Få en atmosfære af frisk luft til dine fotos, og forbind dem til enheder, der renser luften. 

Dekorer dine hjem med jordplakater, baggrunde eller billeder. Lad dig bære væk af fotos, der fanger skønheden og mangfoldigheden i dette uhindrede element. Jorden udtrykkes i temmelig bløde farver, fra beige til rød. De giver et afslappende indtryk i det indre og hjælper også med at forbedre fordøjelsen. Der er fantastisk at bruge dette element og dets farver i spisestuer og køkkener i dit hjem. 

TIL SAMLING AF LUFTELEMENT

INSPIRATION: ILDELEMENTET

Ild er en af menneskehedens vigtigste opdagelser af uhæmmet magt, som er blevet en nødvendighed i hverdagen. Når der er en større brand, er det normalt svært at stoppe. Det er en skam, at folk opfattede det som et af de vigtigste elementer for overlevelse i fortiden, og i dag er det blevet ligegyldigt. Men hvordan inkluderes ild i det indre?

En pejs er ikke den eneste mulighed. Ild kan også udtrykkes med malerier, fototapetmalerier eller plakater. Dog skal det røde og dets nuancer, der udtrykker ilden, behandles passende i det indre, som et krydderi. 

TIL SAMLING AF ELEMENTER

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top