We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ugens tilbud: FILMPLAKATER rabat -30 %

Inspiration: Indretnings elementer – Feng Shui

23. 10. 2019

Elementerne Moder Jords højre hånd. Det er ikke forgæves, at de omtales som de mest magtfulde. Det kan også være til hjælp i dit hjem. Deres kombination bringer harmoni i dit hjem og skaber en god atmosfære. Hvert af elementerne har sin egen betydning i det indre.

 

 

INSPIRATION: VANDELEMENTET

Vand er det eneste element, der kan ændres til forskellige former. Selvom det kan manifesteres i is, sne eller væske, ophører det aldrig med at bevise sin styrke. Vand kan berolige os og skabe harmoni, men på samme tid kan det også vinde vores respekt.

Vand skal dog bruges passende i det indre, selvom det siges at være farven på penge og rigdom, men det er også en kold farve, der, når de bruges overdrevent, kan give en kølig fornemmelse. Den blå farve og dermed vandelementet, får dig til at tænke, så det er fantastisk til kontorer, hvor det hjælper med at fokusere. 

TIL SAMLING AF VANDELEMENT

INSPIRATION: LUFT- OG JORDELEMENTET

Luftkvalitet er et af de globale temaer. Og det med rette. Luftatomer er overalt omkring os og påvirker mennesket hver dag, både i opførsel og humør. Vores hjem skal derfor beskyttes med hensyn til kvalitetsluft. Få en atmosfære af frisk luft til dine fotos, og forbind dem til enheder, der renser luften. 

Dekorer dine hjem med jordplakater, baggrunde eller billeder. Lad dig bære væk af fotos, der fanger skønheden og mangfoldigheden i dette uhindrede element. Jorden udtrykkes i temmelig bløde farver, fra beige til rød. De giver et afslappende indtryk i det indre og hjælper også med at forbedre fordøjelsen. Der er fantastisk at bruge dette element og dets farver i spisestuer og køkkener i dit hjem. 

TIL SAMLING AF LUFTELEMENT

INSPIRATION: ILDELEMENTET

Ild er en af menneskehedens vigtigste opdagelser af uhæmmet magt, som er blevet en nødvendighed i hverdagen. Når der er en større brand, er det normalt svært at stoppe. Det er en skam, at folk opfattede det som et af de vigtigste elementer for overlevelse i fortiden, og i dag er det blevet ligegyldigt. Men hvordan inkluderes ild i det indre?

En pejs er ikke den eneste mulighed. Ild kan også udtrykkes med malerier, fototapetmalerier eller plakater. Dog skal det røde og dets nuancer, der udtrykker ilden, behandles passende i det indre, som et krydderi. 

TIL SAMLING AF ELEMENTER

Vesna

Movies and design enthusiast who believes that despite the rules, her Patronus would be Joey Tribbiani or a giant coffee mug.EuropostersDekorer dit liv

Siden 1999 har Europosters været en af de mest populære sælgere af plakater, vægkunsttryk og licenserede merchandise-gaver i Tjekkiet og også i hele Europa. I vores udvalg kan du finde et stort udvalg af film-, spil- eller sportsplakater i alle størrelser samt et bredt udvalg af originale gaver til sande fans af Star Wars, Harry Potter, tegneserier eller hele Warner Bros familien. Vi ved, at krus, figurer, puslespil og tøj er den bedste gave til alle, uanset alder eller interesse. Men hvis du er fan af indretningsdesign, er du også på det rigtige sted! Vi printer vægmalerier, illustrationer, fotografier og kunstgengivelser på daglig basis og sender dem til mere end 25 lande for at holde vores kunder glade.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

Top