We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Inspiration: Lærred – et originalt materiale som en del af din indretning

19. 07. 2017

Smukt, vaskbart, let og traditionelt. Sådan er vores kunsttryk på lærred. Og når vi taler om lærred, skal vi minde om at stoffet spiller en vigtig rolle i verdenshistorien. De allerførste lærreder var lavet af hamp og hør, hvorefter de blev erstattet af bomuld og kunststoffer. I perioder med byttehandel blev lærred brugt som penge. Skræddere brugte lærred til at sy en kjole af, og malere brugte det til at male på. Nu kan du bruge lærred til at dekorere dine vægge. Du skal bare vælge den rigtige kategori indenfor vores lærredstryk, eller du kan vælge dit eget billede, og vi vil med fornøjelse trykke det på lærred. Lad os inspirere dig med vores yndlingskategorier af kunsttryk på lærred.

Filmdesign

Udover filmplakaterne tilbyder vi dig vores film-på-lærred-tryk. Tag et kig i vores filmkategorier og find din yndlings film der! Disse billeder vil gøre dine filmaftener endnu bedre!

Dine yndlingsfilm på lærred

Retrolærreder

Hvert årti har sin egen charme. Lad os mindes noget forskelligt retrodesign og find dine favoritter i al deres enkelhed. Kan du lide de første episoder af Star Wars? Agent 007? eller tegneserier fra Marvel? Eller kan du bare lide retrodesign? Så er denne kategori den rigtige for dig.

Tag et kig på vores retrolærreder

Kunst

De siger, at den, der ikke skaber, ikke eksisterer, og at det er grunden til, at kunst er den rigtige inspiration for os. En blanding af design fra berømte kunstnere eller bare kunstlærreder fulde af natur, dans, spil eller dine yndlingsserier og film. Det er op til dig. Alle kan finde noget i denne kategori.

Kunstlærred: Simon Fairless – Gul Blomst 80 × 60

Musik

Musik, i al sin skønhed, er altid inden i os, det er noget, som sniger sig ind i vores tanker og inspirerer os. Vi har valgt nogle af de berømte bands til denne kategori. Hvis Beatles var succesfulde, så vil dine vægge også være det med dem hængende der! Eller du kan prøve et andet legendarisk band som Queen eller ekstravagante David Bowie.

Køb vores musik-på-lærred-tryk

Personlige lærredstryk

Dit yndlingsbillede eller design kan udskrives hos os! Du vælger bare dit billede og størrelsen, og du vil modtage det trykt på et kvalitetsbomuldslærred spændt på en træramme. Det kan også være en god gave til dine nærmeste venner eller familie!

Bestil dine egne personlige lærredstryk

Om lærred (Wikipedia)

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top