We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KRUS prisnedslag -15% ×

Inspiration: Natur inde i dit hjem

10. 03. 2017

Uanset om du voksede op på landet eller om du elsker at campere udendørs, er naturen helt klart noget specielt. Hvad end du tænker på når vi skriver om at nyde moder natur, kan vi alle blive enige om hendes fred og skønhed. Nogen gange kan vi godt føle os lidt nostalgiske, når vi er i en travl by eller sidder indendørs. Heldigvis er det ikke så svært at bringe naturen indendørs. Hvis du kun har boet i byen hele dit liv, skal du skam ikke bekymre dig! Transformer dit hjem med denne guide, der viser hvordan du kan bringe naturen indendørs.

Mountain Morning Fototapet; 680 kr

Naturen er beroligende

Vi har alle brug for en pause fra bylivet en gang i mellem. Det ville være dejligt at se andet end bygninger og travle folk. Forstil dig at du står i en skov… under høje træer, gåture på smalle stier, ingenting kan forstyrre dig. Kan du stadig ikke forestille dig det? Hæng en af vores fototapeter af en skov op i din stue, eller endda et billede af det beroligende hav, for at få ro på sjælen.

FIND DET PERFEKTE FOTOTAPET AF NATUREN!

Fem Heste Plakat; 55 kr

Velkommen til junglen

Dyrene er også en del af naturen, præcis ligesom vi mennesker er. Lad os håbe at vi ødelægger jorden fuldstændig lige om lidt… Der er noget mystisk og stærkt når du kigger på disse dyr. Det fantastiske syn af galoperende heste der løber på en mark, eller vilde rådyr i en skov. Dyrene der findes i byerne er ikke helt de samme som der findes i naturen, eller i det mere eksotiske steder. Hæng en dyreplakat op for at se mere end bare duerne der flyver udenfor dit vindue.

SHOP EFTER VORES DYREPLAKATER!

Transformer din lejlighed indtil dit sommerhus

Hvis du savner dit sommerhus, eller hvis du har nogle dejlige minder af din tid i dit sommerhus, så har vi nogle tricks til dig. Det er ikke svært at lave at en rustik atmosfære i dit hjem. Hæng nogle træsklilte op! Naturligt rå materiale såsom træ tilføjer hyggen i dit hjem. At tilføje noget retro vægpynt vil give dig et vintage udseende som der ofte bliver set i sommerhuse. Selv nogle få metalskilte kan klare tricket.

LAV EN SOMMERHUS ATMOSFÆRE MED VORES TRÆSKILTE!

Alt i alt, det vigtigste at huske er, at selv indenfor bygrænsen, er du aldrig særlig langt væk fra den beroligende natur. Glem ikke at gå på eventyr, men indtil da, dekorer dit hjem som et H.C. Andersen eventyr.Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top