We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Inspiration: Nye fototapet motiver!

09. 05. 2017

Gæt hvad?! Vi har tilføjet et hav af nye fototapeter! Nu kan du vælge i blandt flere end 1000 forskellige stilarter, som øjeblikkeligt vil ændre dit hjem. Vi har selvfølgelig tilføjet populære Disney karakterer, tonsvis af blomster, prints, murstensvægge, 3D figurer… Vi vil snakke videre om nogle af vores yndlings kategorier nedenunder!

Abstrakt kunst grå fototapet; prisen differencer afhængig af størrelsen

3D Fototapeter 

Kugler, terninger, skovstier og udsyn overfylder denne kategori. Du kan prøve at skabe et optisk større rum ved at tilføje en sti, søjle eller vindues udsyn på et fototapet.

SØG EFTER VORES 3D FOTOTAPETER!

For Børn

Over 320+ nye designs vil helt klart få ham eller hende til at smile! Star Wars, Peter Plys, Hello Kitty, Feer, Prinsesser! Det er en super nem måde at dekorere på, og det er ser hammer godt ud!

SE ALLE VORES FOTOTAPETER FOR BØRN!

Murstensvæg fototapet; Prisen differencer afhængig af størrelsen

Mursten, Træ- og stenvægge 

Har du altid haft lyst til at tilføje et industrielt udseende indendørs? En mursten- eller trætapet giver en masse tekstur til en ellers simpel, glat væg. Gå for den klassiske røde murstensvæg, eller prøv en retro trævæg med ru struktur.

MERE AF VORES MURSTEN, TRÆ OG STEN FOTOTAPETER!

Natur

Skov scener, vandfald, undervands eventyr og masser af blomster! Bring den smukke udendørs verden indenfor på ét sekund! Blomsterne og det varme vejr kan blomstre hele året rundt! Vi har også tilføjet flere dyre-fototapeter, kun for jer.

SHOP EFTER ALLE VORES NATUR-FOTOTAPETER!

Bylandskaber 

Rejs verden rundt helt uden overhovedet at forlade sofaen! Besøg den Romanske Colosseum, New York City’s Brooklyn Bridge eller Paris’ Eiffel Tårn. Bring din yndlings by ind i dit hjem, og du kan rejse hver eneste dag!

SØG EFTER ALLE VORES FOTOTAPETER AF BYLANDSKABER!

Og

SHOP EFTER ALLE VORES NYE FOTOTAPETER!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top