We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Inspiration: Sort og hvide billeder til væggen

13. 06. 2017

Sort og hvid passer sammen ligesom yin og yang. Denne farvekombination har og vil altid være en klassiker. Det er nemt og hurtigt at dekorere med disse to farver, og det bringer charmen frem i dit hjem. Her er noget noget inspiration fra os, så du kan opløfte hyggen i din bolig.

Dandelion Black White Wallpaper Mural; prices vary according to size

Fototapeter

Hvis du har mange hvide farver i dit hjem, er et fototapet en god mulighed for at fylde rummet mere ud. Selvom sort og hvid (med mange nuancer af grå) er “almindelige” farver, kan selve billedet være helt fantastisk. Du kan vælge et abstrakt design, naturscener eller et psykedelisk print!

SHOP EFTER ALLE VORES SORT OG HVIDE FOTOTAPETER!

Glas Vægkunst

Vil du have noget anderledes på dine vægge? Vores glas vægkunst er en elegant dekoration. Det sort og hvide billede er fremhævet med en tynd skifer af klar glas, og det er nemt at montere!

SØG EFTER VORES SORT OG HVIDE GLAS VÆGKUNST!

Sort og hvide fotos 

Hæng et sort og hvidt foto op på væggen, der viser din yndlings by eller yndlings skuespillerinde. Du kan endda uploade dit yndlings minde, og vi vil printe og indramme det for dig! Gode minder ser endnu bedre ud i sort og hvid.

UPLOAD OG BESTIL DIT SORT OG HVIDE FOTO!

Lunch on a skyscraper Poster; 55 kr

Tilføj en ramme

Det fantastiske ved sort og hvide billeder, er at de passer til alle farver og møbler. Vi har over 50 bøjler og rammer at vælge mellem og i flere forskellige farver. Usikker på hvilken du skal vælge? Klik på din yndlings ramme, og du kan se en forhåndsvisning på vores hjemmeside!

SHOP EFTER ALLE VORES SORT OG HVIDE VÆGBILLEDER!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2019 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top