We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Inspiration: Tendenser indenfor interiørdesign i det kommende år!

10. 09. 2017

Når vi taler om design af dit nye interiør eller om at gen-designe det gamle, kan du måske ikke se trendene for næste år, men kun for det nuværende. Men vi var imidlertid lidt mere nysgerrige! Vi har fundet metoden til at holde dit interiør opdateret og endog tidløst. Vi har fundet farverne på indretningstrendene i det kommende år – 2018!

Forskellige farvekombinationer handler ikke kun om modeverdenen, men også om interiørdesign. Etablissementer for farver og indretning med alle de bedste designere, forsøger at skabe perfekte farvepaletter af unikke farvekombinationer. Vi tog et kig på disse kombinationer og fandt dem også i vores yndlingskategori den vi kalder monteret kunst.

Monteret kunst er lavet med kvallitetsprint på vinylpapir. Det øverste lag er skabt med UV-laminering med en særlig struktur på lærredet, som fuldender den endelige virkning. En fordel ved dette vinylpapir og speciel vedhæftning på et såkaldt sandwichpanel er, at det holder kunstværket konstant opstrammet, billedet krøller ikke og det er fyldt helt ud. Håndtag og ophæng følger med kunstværket, for at det skal være meget nemmere for dig at hænge billedet på væggen. Det har endnu en vigtig fordel, som er, at du nemt kan rengøre dem – vores udskrifter imod støv? Absolut 1: 0!

Og hvem står bag dette? Det gør Pantone – Verdensinstitutet for Farver – og deres chef Leatrice Eiseman, der bringer årets tre farvepaletter til os, og det er vi meget glade for! De hedder: Affinity, Connectivity og Sincerity. Lad os tage et kig på dem og lade dem inspirere os med farverig monteret vægkunst.

Affinity

Monteret kunst Holiday in Paradise, forskellige størrelser

Connectivity 

Monteret kunst Peace in the dock, forskellige størrelser
Monteret kunst Sunrise on the coast, 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Sincerity

Monteret kunsttryk China – Great Wall of China, Mountains, forskellige størrelser
Monteret kunsttryk Fish, 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

Want to see more of Mounted Wall Art?Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top