We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Opdag de bedste tilbud denne uge: KUNSTFOTOGRAFI prisnedslag -15 % ×

Justice League anmeldelse: Vi havde forventet mere!

03. 12. 2017

Når dine drømme bliver til virkelighed… De fem mest populære superhelte samler kræfterne, og slår sig sammen til et hold. Vi forventede os dog mere af det.

Den ny film Justice League samler Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash til et hold. Det hele begynder med Bruce Wayne, der hastigt rekruterer individuelle helte for at indføre dem i kampen mod planetens ødelæggelse.

Filmen giver løfter om en masse action, men de bliver ikke rigtig opfyldt. Forventningerne var meget højere. Begyndelsen af historien er kedelig. Det tager lang tid for holdet at samles. Desuden er deres samarbejde ikke så godt som Avengers trods alt er.

Hvad filmskaberne bestemt mestrede til perfektion er de interessante smagsprøver, der gav os indtryk af, at Justice League er en af de bedste DC-film. Selv om DC ikke anses for at være den bedste filmstudio, er det indlysende, at de har lagt meget i denne film. Ikke desto mindre, set fra en tegneserie fans  synspunkt, ville ikke komme filmen til skade at følge  tegneseriernes synops tættere, og at have lavet bedre portrætter af de enkelte figurer. Dette gælder også, måske endda endnu mere udtalt, for skurkene.

Den, der absolut underholdt os, var Wonder Woman (Gal Gadot) og sammen med hende også Batman (Ben Affleck). Han syntes at være meget uforudsigelig ved første øjekast, men han klarer sig perfekt – som altid. ? En stor overraskelse var Aquaman (Jason Mamoa), som havde den perfekte fysik. Det er dog ingen overraskelse at han altid giver sig 100% i sine roller, som f.eks. i  Conan Barbaren.

Hvad filmen ikke kan klandres for, er dens special effects! Mest interessant er den scene, hvor Flash løber rundt om Superman, der langsomt vender sig og ser på ham. Ja, den har noget over sig.

Vi tror, at hver ny DC-film vil have forbedret kvalitet!
Vi giver fire ud af seks stjerner!

POSTERS JUSTICE LEAGUE

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Siden 1999 er Europosters blevet en af de største sælgere af plakater, vægmalerier og vægkunst. I øjeblikket samarbejder vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vores udvalg kan du finde de smukkeste kendte malerier, samt splinterny kunst fra nutidige kunstnere. Vi vil altid printe dine egne fotos, og efter ønske sætter vi dine print i højkvalitets rammer. Vi elsker virkelig indretning, men samtidig elsker vi også nørder og musikfans, så vi udvider konstant vores udvalg på plakater, krus, t-shirts, samlerobjekter og andet licenseret merchandise og gaver.


Kontaktinformation:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

Mandag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Alle rettigheder forbeholdes.

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top