We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OPDAG de bedste TILBUD denne uge: KUNSTPRINT prisnedslag 20 % ×

Justice League anmeldelse: Vi havde forventet mere!

03. 12. 2017

Når dine drømme bliver til virkelighed… De fem mest populære superhelte samler kræfterne, og slår sig sammen til et hold. Vi forventede os dog mere af det.

Den ny film Justice League samler Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash til et hold. Det hele begynder med Bruce Wayne, der hastigt rekruterer individuelle helte for at indføre dem i kampen mod planetens ødelæggelse.

Filmen giver løfter om en masse action, men de bliver ikke rigtig opfyldt. Forventningerne var meget højere. Begyndelsen af historien er kedelig. Det tager lang tid for holdet at samles. Desuden er deres samarbejde ikke så godt som Avengers trods alt er.

Hvad filmskaberne bestemt mestrede til perfektion er de interessante smagsprøver, der gav os indtryk af, at Justice League er en af de bedste DC-film. Selv om DC ikke anses for at være den bedste filmstudio, er det indlysende, at de har lagt meget i denne film. Ikke desto mindre, set fra en tegneserie fans  synspunkt, ville ikke komme filmen til skade at følge  tegneseriernes synops tættere, og at have lavet bedre portrætter af de enkelte figurer. Dette gælder også, måske endda endnu mere udtalt, for skurkene.

Den, der absolut underholdt os, var Wonder Woman (Gal Gadot) og sammen med hende også Batman (Ben Affleck). Han syntes at være meget uforudsigelig ved første øjekast, men han klarer sig perfekt – som altid. ? En stor overraskelse var Aquaman (Jason Mamoa), som havde den perfekte fysik. Det er dog ingen overraskelse at han altid giver sig 100% i sine roller, som f.eks. i  Conan Barbaren.

Hvad filmen ikke kan klandres for, er dens special effects! Mest interessant er den scene, hvor Flash løber rundt om Superman, der langsomt vender sig og ser på ham. Ja, den har noget over sig.

Vi tror, at hver ny DC-film vil have forbedret kvalitet!
Vi giver fire ud af seks stjerner!

POSTERS JUSTICE LEAGUE

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Europosters har været på markedet siden 1999, og med tiden blev vi en af de største sælgere af plakater, vægmalerier, billeder, maleri reproduktioner og  andre forskellige varer. Vi vokser større år efter år, og vi forsøger at tilpasse vores tilbud til dine præferencer. Vi kan printe dine egne plakater, indramme billeder, eller vi kan inspirere dig med vores blog, hvor du finder mange spændende nyheder fra film, tv-serie og helt nye ideer til indretning. Kom og besøg vores hjemmeside og find, hvad der manglede i dit hjem. Alle vores produkter er naturligvis af højeste kvalitet.

 

© 1999 – 2020 Europosters
Alle rettigheder forbeholdes
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (på engelsk)

 

Mandag - Fredag
7:00 - 15:00

 

På europosters.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden. Mere info Jeg er enig ×
Top